Έτρεξε να προλάβει το ακυβέρνητο αυτοκίνητο αλλά βυθίστηκε και αυτός

- Απριλίου 11, 2018
Τον χάρο με τα μάτια του είδε ερασιτέχνης ψαράς στον Αγιόκαμπο στη Λάρισα τη Μεγάλη Παρασκευή. Πρόκειται για 42χρονο ο οποίος θέλοντας να κάνει το αγαπημένο του χόμπι, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του...

Περί τις 22.00 το βράδυ πλησίασε με το αυτοκίνητό του στην προβλήτα του λιμανιού στη Λάρισα, κατέβηκε από αυτό κι ενώ κοιτούσε προς τη μεριά της θάλασσας αντιλήφθηκε ότι το αμάξι έφευγε “ακυβέρνητο” προς το νερό από την πλευρά της ράμπας που είναι για τα καΐκια και τις βάρκες.

Πανικόβλητος έτρεξε προς αυτό για να προλάβει, μπήκε μέσα, αλλά η θάλασσα τους τράβηξε και τους δυο, με τον οδηγό, ως εκ θαύματος να καταφέρνει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή κι ενώ βυθίζονταν, να βγει από το ανοιχτό παράθυρο και να σωθεί.

Μόνος στο σκοτάδι και μην έχοντας καν το κινητό μαζί, αφού κι αυτό βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, βρεγμένος από πάνω ως κάτω, κατευθύνθηκε σε κοντινή ταβέρνα όπου ζήτησε τη βοήθεια των ιδιοκτητών ώστε να καλέσουν την οικογένειά του.

Το αυτοκίνητο, το οποίο πιθανολογείται πως κατέληξε στη θάλασσα γιατί λύθηκε το χειρόφρενο ή ξεχάστηκε, ίσως να μπει και ο δυνατός άνεμος που επικρατούσε την ώρα εκείνη το έσπρωξε σ’ αυτή, ανασύρθηκε χθες το πρωί το πρωί από δύτες με βοήθεια γερανού.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->