Η Μαρίνα Πατούλη φόρεσε τα θαλασσιά της και το έκαψε την Κυριακή του Πάσχα στο Μαρούσι

- Απριλίου 10, 2018
Για έβδομη χρονιά εκατοντάδες Αθηναίοι γιόρτασαν το Πάσχα στο Μαρούσι, στο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε ο δήμος Αμαρουσίου στον υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου.

Ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγος του Μαρίνα έκλεψαν ξανά τις εντυπώσεις με τις χορευτικές τους ικανότητες σε ένα γλέντι που τα είχε όλα: περισσότερους από 120 οβελίες στη σούβλα, κόκκινα αυγά, πασχαλινά κουλουράκια, συνοδευτικά εδέσματα και άφθονο κρασί.

Οι παραδοσιακοί ερμηνευτές Νάσια Κονιτοπούλου και Αντώνης Κυρίτσης μαζί με τους Βασίλη Πάτσιο, Θεώνη Βελλή, Ειρήνη Τσόκου, Θωμά Κυρίτση ανέβασαν το κέφι και την εορταστική διάθεση.

Το παραδοσιακό γλέντι διάνθισαν με χορούς από όλη την Ελλάδα τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού δήμου Αμαρουσίου.

«Και φέτος, για δέκατη χρονιά, Όλοι μαζί, ως μια μεγάλη συντροφιά γιορτάσαμε πατροπαράδοτα το Πάσχα. Στο Μαρούσι αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να ξεπερνούμε τις δυσκολίες, να προσφέρουμε ευκαιρίες διασκέδασης στους συμπολίτες μας, να περνάμε όμορφα και να προχωρούμε μπροστά. Με πίστη στις δυνάμεις μας, με ελπίδα και αισιοδοξία μπορούμε να οικοδομήσουμε την Ελλάδα της ανάπτυξης και της προόδου» είπε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Και πρόσθεσε: «”Ευχαριστώ” τους χορηγούς μας, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να γιορτάσουμε μαζί το Πάσχα στο Μαρούσι. Χάρη στην κοινωνική τους ευαισθησία, και φέτος, χωρίς να επιβαρύνουμε οικονομικά τους δημότες μας, εξασφαλίσαμε, με όλη την πόλη προσκεκλημένη, ένα ξεχωριστό πασχαλινό τραπέζι για εκατοντάδες συμπολίτες μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τους εργαζόμενους και τους εθελοντές μας για τη πολύτιμη συμβολή τους και αυτή τη χρονιά στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης».
283730283734283733283729283728283726283696283672
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->