Κουρουμπλής: «Μιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά»

- Απριλίου 11, 2018
Αφού υπερασπίστηκε την πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε μια δήλωση που αν μη τι άλλο προκαλεί έκπληξη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», δήλωσε ότι «ο ελληνικός λαός, ξέρει, ότι η δική μας κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για ό,τι συνέβη στην χώρα. Αυτή η κυβέρνηση δεν παρέλαβε την χώρα το 2009, αλλά το 2015, χρεοκοπημένη».

«Ο Τσίπρας έχει ευθύνη να βγάλει την χώρα από την κρίση», σημείωσε και τότε πέταξε την ατάκα: «Μιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά».

Αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα, ο υπουργός Ναυτιλίας δήλωσε πως «οι τόνοι πρέπει να είναι πιο χαμηλοί, γιατί αυτή η κατάσταση δεν ωφελεί την Ελλάδα, αλλά ωφελεί την Τουρκία η οποία έχει χάσει τον τουρισμό».

«Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν, δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Όπως επεσήμανε «η Ελλάδα δεν είναι σε μια στιγμή αδυναμίας. Ο Ελληνικός στρατός είναι αποφασισμένος σε όποιον επιχειρήσει κατά της Ελλάδας να δώσει συντριπτική απάντηση. Αγρυπνούν οι φύλακες. Όποιος τολμήσει να επιχειρήσει ένα επεισόδιο, ακόμα και αν αποτύχει θα είναι πολύ οδυνηρό για αυτόν».

Ο υπουργός Ναυτιλίας, έκανε λόγο και για το ζήτημα του Σαρωνικού, επισημαίνοντας πως «όλα τα στοιχεία είναι τόσο κατηγορηματικά θετικά προς την κατεύθυνση ότι βουτάμε κανονικά στον Σαρωνικό. Οι ακρογιαλιές έχουν καθαριστεί. Όλα έχουν καθαριστεί».

Τέλος, σχολιάζοντας την απόφαση για τον ΕΦΚΑ, ο κ. Κουρουμπλής, τόνισε πως πρέπει να δούμε την απόφαση με την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->