Η χήρα του Ψάλτη σπάει τη σιωπή της: Η κρυφή επιθυμία του Στάθη

- Απριλίου 30, 2018
Μετά από μια πληθώρα σχολίων -κυρίως αρνητικών- που εισέπρατε τον τελευταίο χρόνο, η χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα σπάει τη σιωπή της και μιλά για όλους και για όλα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Αυτή, άλλωστε, ήταν και η επιθυμία του αείμνηστου ηθοποιού λέει η ίδια, προκαλώντας συγκίνηση στο πλατό.

«Ό,τι έγινε τώρα ο Στάθης το είχε προβλέψει. Δεν με βοηθάει η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη, όχι βέβαια. Προϋπήρχε μια κατάσταση με την οικογένεια του Στάθη, δεν γεννήθηκε ξαφνικά. Να τους προστατεύει ο Θεός και να τους έχει καλά. Αλήθεια, δεν έχω να πω κάτι άλλο.»!

Και πρόσθεσε: «Στον χρόνο φαίνονται όλα. Όπως δεν φαίνεται η εγκυμοσύνη που δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει γιατρός που δεν υπήρχε. Όλα αυτά φαίνονται στον χρόνο. Ένα χρόνο δεν μίλησα. Μου είχε πει ο Στάθης Ψάλτης να αφήσεις να περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν νιώσεις έτοιμη και δυνατή τότε να βγεις και να πεις τις αλήθειες… Δεν ήθελα να συγκινηθώ και γιατί το έκανες αυτό τώρα» είπε όταν είδε την παρουσιάστρια να βουρκώνει ακούγοντας τα λόγια της.


 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->