Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

- Απριλίου 16, 2018
Ένταση σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (16/04/2018) στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου.

Το σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας «έντυσαν» χημικά και μάχη σώμα με σώμα ομάδας διαδηλωτών με αστυνομικούς. Πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν πως ένα διαδηλωτής τραυματίστηκε και πως οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ατόμων.

Όλα ξεκίνησαν όταν, ομάδα αποκόπηκε από την πορεία των μαθητών και των φοιτητών, οι οποίοι συμμετέχουν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο και προσπάθησε να προκαλέσει φθορές στο άγαλμα του Τρούμαν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, οι άγνωστοι επιχείρησαν με τροχό να ρίξουν το άγαλμα του Τρούμαν στη Λ. Βασ. Κωνσταντίνου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο απώθησαν με βία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τους διαδηλωτές από το σημείο, ενώ έκαναν χρήση χημικών.

Κλειστοί είναι αυτή την ώρα οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, καθώς επίσης και το ρεύμα καθόδου της Βασιλίσσης Σοφίας

Λίγη ώρα αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν, με τους φοιτητής και τους μαθητές, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επίθεση στη Συρία να πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->