Εταιρεία ρούχων σχεδίασε νέα γραμμή ρούχων για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες

- Απριλίου 11, 2018
Τόμι Χίλφιγκερ δεν αποκλείει κανέναν άνθρωπο από τη δημιουργία των ρούχων του. Αυτή την εβδομάδα, εκθέτει την Ανοιξιάτικη Συλλογή Προσαρμοστικών Ενδυμάτων, την 3η για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το 2016, η εταιρεία του δημιούργησε την πρώτη σειρά ενδυμάτων για παιδιά. Συνεργάστηκε με την Runway of Dreams, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εργάζεται για την ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες στη βιομηχανία της μόδας. Το 2017 ο σχεδιαστής δημιούργησε την πρώτη σειρά ρούχων που απευθύνεται σε ενήλικες με ειδικές ανάγκες.

Η 3η σειρά ρούχων περιλαμβάνει όλους τους κλασσικούς τύπους ρούχων όπως φορέματα, παντελόνια, σακάκια, φούστες και σορτς, που εξακολουθεί να μοιάζει με την τυπική συλλογή Τόμι Χίλφιγκερ, αλλά με σημαντικές αλλαγές. Τα ρούχα έχουν τροποποιηθεί με μαγνητικά κουμπιά, ρυθμιζόμενα στριφώματα, κλεισίματα τύπου βέλκρο, φερμουάρ για το ένα χέρι και άλλα, ώστε να εξυπηρετούν άτομα με διαφορετικά επίπεδα αναπηρίας.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα ρούχα που έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και ας ελπίσουμε ότι και οι άλλοι σχεδιαστές θα ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα.

Ο σχεδιαστής Τόμι Χίλφιγκερ εκθέτει την Ανοιξιάτικη Συλλογή Προσαρμοστικών Ενδυμάτων, για άτομα με ειδικές ανάγκες.


Παρά το γεγονός ότι ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως ζουν με αναπηρίες, οι επιλογές ένδυσης είναι περιορισμένες.


Η δράση της εταιρείας Χίλφιγκερ, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα.


Το 2016, δημιουργήθηκε η πρώτη γραμμή ένδυσης για παιδιά με ειδικές ανάγκες.


Η οργάνωση Runway of Dreams, είναι μη κερδοσκοπική και εργάζεται για την ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες στη βιομηχανία της μόδας.


Φέτος, σχεδιάστηκε η δεύτερη σειρά ρούχων για διαφορετικούς ενήλικες με ειδικές ανάγκες.


Εξακολουθεί να μοιάζει με την τυπική συλλογή Τόμι Χίλφιγκερ, αλλά με σημαντικές αλλαγές.


Τα ρούχα έχουν τροποποιηθεί με μαγνητικά κουμπιά, ρυθμιζόμενα στριφώματα, κλεισίματα τύπου βέλκρο, φερμουάρ για το ένα χέρι και άλλα.


Ας ελπίσουμε πως και άλλοι σχεδιαστές θα ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->