Κρίμα που δεν μπορείς να δεις τι κάνουν για σένα: Tέσσερις αλυσίδες κλείνουν τα καταστήματα τους για την κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη

- Απριλίου 04, 2018
Τον Στέλιο Σκλαβενίτη αποχαιρετά αυτή την ώρα η μεγάλη οικογένεια της Σκλαβενίτης αλλά και ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας στις τρεις το μεσημέρι...στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά όπου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία.

Κατά την διάρκεια της τελετής και συγκεκριμένα από τις 15:00 έως τις 17:00 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα, οι μονάδες και τα κεντρικά γραφεία της Σκλαβένιτης και της αλυσίδας Cash & Carry The Mart στην Αττική.

Παράλληλα σε ψήφίσμα του τα Δ.Σ. των δύο εταιρείων μεταξύ των άλλων αποφάσισαν «ότι κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις». Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης η My Market ενημέρωσε το καταναλωτικό κοινό ότι τα καταστήματα στο Νομό Αττικής θα παραμείνουν κλειστά την Μεγάλη Τετάρτη 15:00 – 17:00 κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας του Στέλιου Σκλαβενίτη.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->