Στη φυλακή η 19χρονη βρεφοκτόνος

- Μαΐου 22, 2018
Με πληροφορίες από zougla.gr Τον δρόμο για τη φυλακή δείχνει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας στην 19χρονη η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο μωρό της στην Πετρούπολη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο κλήθηκε να λύσει τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για τηνποινική της μεταχείριση, αποφάνθηκε ομόφωνα πως η 19χρονη, που τώρα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, θα πρέπει να προφυλακιστεί.

Η ίδια έχει υποστηρίξει ότι το μωρό ήταν για αυτήν μία απειλή, καθώς φοβόταν την κοινωνική κατακραυγή και ένιωθε ντροπή για την ύπαρξή του.

Τι υποστηρίζει στην απολογία της η 19χρονη

«Δεν άντεχα την κατακραυγή του κόσμου. Ένιωσα πανικό, φόβο, ντροπή». Με αυτά τα λόγια προσπάθησε να εξηγήσει στην απολογία της η 19χρονη από την Πετρούπολη τους λόγους που την οδήγησαν στο να σκοτώσει το μωρό που μόλις είχε γεννήσει, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της.

«Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω, αλλά όταν μου πρότεινε να φέρει τον γιατρό, ένιωσα έντρομη και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη που πλέον πέρασε» υποστήριξε.

Μόλις έφερε στον κόσμο το μωρό, η 19χρονη το είδε σαν εχθρό. «Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ» λέει η 19χρονη, η οποία δεν παραλείπει να αναφερθεί στην άστατη ερωτική ζωή της για να νιώθει αποδεκτή, όπως ισχυρίστηκε. Το γεγονός ότι ήταν υπέρβαρη αλλά και το μπούλινγκ που της έκαναν όλα αυτά τα χρόνια την ώθησαν στις εφήμερες σχέσεις προκειμένου να εισπράττει επιβεβαίωση.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->