Η μεγαλύτερη κρουαζιέρα διαρκεί 245 ημέρες!

- Μαΐου 20, 2018
Είναι η μεγαλύτερη κρουαζιέρα στον κόσμο, και διαρκεί 8 μήνες περνώντας από 59 χώρες! Το ταξίδι ξεκινάει τον Αύγουστο του 2019 και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2020.

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Viking Sun θα ξεκινήσει το ταξίδι του από το Λονδίνο, πλέοντας στον Τάμεση, και θα συνεχίσει το ταξίδι του προς τον Ατλαντικό. Αφού κάνει τον περίπλου της Αμερικής θα περάσει από την Αυστραλία τη νότια Ασία και μέσω του Σουέζ θα διασχίσει τη Μεσόγειο για να καταλήξει και πάλι στο Λονδίνο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Viking Sun

Συνολικά, θα ρίξει άγκυρα σε 113 λιμάνια περνώντας από 59 χώρες όλων των ηπείρων εκτός από την Ανταρκτική. Η κρουαζιέρα θα προσφέρει στους τυχερούς ταξιδιώτες πολυτελή διαμονή στο πλοίο και τη δυνατότητα να κάνουν το γύρο της Γης.

Βέβαια, όπως καταλαβαίνουμε η κρουαζιέρα απευθύνεται σε πολύ γερά πορτοφόλια, καθώς το κόστος συμμετοχής ξεκινά από τις 70.000 βρετανικές λίρες και εκτοξεύεται στις 200.000 για όσου επιθυμούν μεγαλύτερες ανέσεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για Viking SunΑποτέλεσμα εικόνας για Viking SunΑποτέλεσμα εικόνας για Viking SunΑποτέλεσμα εικόνας για Viking SunΑποτέλεσμα εικόνας για Viking SunΣχετική εικόναΣχετική εικόνα
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->