7 προϊόντα που καταναλώνουμε και περιέχουν σπέρμα και ούρα

- Μαΐου 25, 2018
Η αλήθεια είναι ότι είμαστε όλοι βαθιά ριζωμένη στην μανία της κατανάλωσης, περπατάμε στο δρόμο και συνέχεια μας πλησιάζουν διάφοροι για να μας πουλήσουν κάτι και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το αγοράσουμε με μεγάλη ευκολία.

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που αγοράζουμε καθημερινά και δεν ξέρουμε από τι είναι κατασκευασμένα ή από πού προέρχονται.

1 Ενεργειακά ποτά

Σίγουρα είσαι ένας από εκείνους που του αρέσουν τα ενεργειακά ποτά. Πολλοί τα αγαπάνε! Πρόσεχε μην κάνεις εμετό…

407

Το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν όλα που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν το συστατικό που ονομάζεται ταυρίνη η οποία από  το 1827 εξάγεται από τα ούρα και τα αναπαραγωγικά υγρά (σπέρμα) του ταύρου.

2. Κρέμες από καρχαρία

49A

Ιστορικά έχει θεωρηθεί ως ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν για την περιποίηση του δέρματος, ωστόσο, σας γνωστοποιούμε ότι το κύριο συστατικό τους είναι υγρά από καρχαρία.

Είναι βασική και απαραίτητη για κάθε γυναίκα, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα ακόλουθα πριν την επάλειψη στο πρόσωπό σας.

3. Καλλυντικά
5C9

Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με ανθρώπινα αναπαραγωγικά υγρά και παραδόξως κάτι πραγματικά αηδιαστικό έχει αποδειχθεί σε επανειλημμένες περιπτώσεις ότι αυτά τα υγρά είναι πολύ καλά για το δέρμα μας.

4. Τα Σαμπουάν για τα μαλλιά περιέχουν αναπαραγωγικά υγρά (σπέρμα) από φάλαινα.
CC6

Δεν είναι μυστικό ότι το προϊόν αυτό, είναι χρήσιμο για την αναδόμηση των μαλλιών σας, εάν χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν αυτή τη στιγμή για την ανάπτυξη των μαλλιών σας.

5. Φαγητά με βασικό συστατικό από άνθρωπο (Υγρά του Έρωτα)

0E6

Δεν είναι αστείο, σε πολλούς πολιτισμούς είναι στην κουλτούρα τους και υπάρχουν αμέτρητα φαγητά που μαγειρεύονται με τέτοια υγρά, εκτός του ότι είναι νόστιμο είναι επίσης και πολύ πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών.

Ο Αμερικανός σεφ Paul Photenhauer θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες, μια συλλογή από συνταγές που βασίζονται στο παρόν φυσικό θαύμα.

6. Αντιρυτιδική Κρέμα

Οι γυναίκες ξοδεύουν υπέρογκα ποσά για κρέμες για την αφαίρεση ρυτίδων, επειδή είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι κρέμες γίνονται από ανθρώπινα ούρα και είναι το καλύτερο και το πιο αποτελεσματικό προιόν για το δέρμα του προσώπου σας.

7. Προϊόντα για τους διαβητικούς

58A

Πιθανόν να έχετε ακούσει για την περίφημη θεραπεία με ούρα και σίγουρα θα σας έχει φανεί κάτι πραγματικά αηδιαστικό, όμως. Είναι όμως επιστημονικά αποδεδειγμένο, πως έχει τεράστια οφέλη αυτή η πρακτική για την υγεία σας. Επίσης  χρησιμοποιείται για την θεραπεία και άλλων διαφόρων ασθενειών.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->