Η περίεργη μπομπονιέρα που έδωσαν Χάρι και Μέγκαν στους καλεσμένους -Μια τσάντα με... δώρα

- Μαΐου 21, 2018
Μία τσάντα από καμβά ήταν το δώρο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στους καλεσμένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους στον παραμυθένιο τους γάμο.

Η φωτογραφία με τις τσάντες από καμβά έκαναν γρήγορα τον γύρω των social media, ενώ μάλιστα αποκαλύφθηκε και το περιεχόμενό τους.

Συγκεκριμένα, οι τσάντες είχαν τα αρχικά του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και την ώρα και την ημερομηνία που τελέστηκε ο γάμος και μέσα ήταν «εξοπλισμένες» με πολλά μικρά δώρα για τους καλεσμένους.

Οι τσάντες, λοιπόν, περιείχαν ένα γιγάντιο νόμισμα σοκολάτας, ένα κουλουράκι, έναν μαγνήτη ψυγείου και ένα κουπόνι με 20% έκπτωση στο κατάστημα δώρων του κάστρου.Κι επειδή το ζευγάρι φαίνεται να είχε προβλέψει για τα πάντα, η τσάντα είχε εκτός των παραπάνω κι ένα μπουκάλι νερό από το κάστρο Windsor καθώς το πρόγραμμα του γάμου.

Να σημειωθεί πως την συγκεκριμένη τσάντα έλαβαν και τα 2.640 συνολικά άτομα που καλέστηκαν από το ζεύγος, δίνοντάς τους έτσι την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον γάμο μέσα στο κάστρο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Cuthbert 📸 (@markacuthbert) στις
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->