Βρήκαν έναν άντρα θαμμένο έξω από τον φράχτη του νεκροταφείου. Όταν όμως έμαθαν το σκοτεινό μυστικό του, έπαθαν ΣΟΚ

- Μαΐου 01, 2018
Ο Keith και ο Les Bergquist ήταν παιδιά όταν ο μπαμπάς τους Kenneth τους είπε μια ιστορία που του είχαν πει τους γονείς του όταν ήταν ακόμη μικρός: Πριν από 100 χρόνια, ένας άτυχος πατέρας έβαλε το νεκρό σώμα του γιου σε ένα βαγόνι, έσκαψε έναν τάφο και τον έθαψε στο νεκροταφείο Steelesville στη Μινεσότα.

Ωστόσο, ο άνθρωπος ήταν θαμμένος έξω από το φράχτη του νεκροταφείου, γιατί το νεκροταφείο αρνήθηκε να τον θάψουν μέσα σε αυτό.

Μα γιατί;
Ο Keith και ο Les ήταν γοητευμένοι από τη θλιβερή και μυστηριώδη ιστορία. Μια μέρα, ως ενήλικας, ο Keith έψαξε για την τοπική ιστορία και βρήκε ένα άρθρο για τον τάφο σε μια κοντινή πόλη.

Το άρθρο εξηγούσε λεπτομερώς πώς ένας νεαρός άντρας, ο Johan August Lunnberg, έκλεψε ένα όπλο από έναν γείτονα και αυτοκτόνησε.

Το άρθρο αντικατόπτριζε τη γενική στάση απέναντι στα ζητήματα ψυχικής υγείας εκείνης την εποχή. Για παράδειγμα, ο συγγραφέας αναφέρθηκε στον Johan ως «ο μανιακός», ενώ εκείνος ήταν σε απελπιστική ανάγκη για επαγγελματική βοήθεια. Οι Keith και Les ανακάλυψαν ότι ήταν συνηθισμένο για τα χριστιανικά νεκροταφεία να αρνούνται την ταφή όταν μια ζωή έχει χαθεί από αυτοκτονία.

«Ήταν δαιμονισμένος και για αυτό δεν μπορούσε να θαφτεί σε ένα χριστιανικό νεκροταφείο και να μολύνει τις ψυχές των άλλων νεκρών που είναι θαμμένοι εδώ», είπε ο Les.

Αλλά η οικογένεια Bergquist πίστευε ότι ο άνδρας που θάφτηκε έξω από το φράκτη δεν θα έπρεπε πλέον να εκεί. Μια ημέρα πριν από την 100ή επέτειο του θανάτου του, έκαναν κάτι απίστευτο.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς ξετυλίχθηκε αυτή η ιστορία.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->