Κορμος κατσαρολας με ζαχαρουχο! Απλά τέλειος!

- Μαΐου 20, 2018
ΥΛΙΚΑ

1ζαχαρουχο
600γρμ νερο
6 κουταλιες ζαχαρη καστανη
8κουταλιες κορν φλαουρ
250γρμ κουβερτουρα
250 γρμ βουτυρο
1πακετο πτιμπερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βαζουμε σε κατσαρολα ολα τα υλικα εκτος απο τα μπισκοτα.


Ανακατευουμε στη φωτια μεχρι να πηξει η κρεμα. Κατεβαζουμε και ρίχνουμε τα σπασμενα πτιμπερ.

Βάζουμε σε φορμα η ταψακι και παγωνουμε.

Η Συνταγή είναι της κ.Giwrgos-Giwta Godzamanis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->