Όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία αυτή πριν 4 δεκαετίες, κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν ένας θησαυρός για αυτό το μωρό

- Ιουνίου 28, 2018
H Amanda Scarpinati είναι μία όμορφη νεαρή γυναίκα από τη Νέα Υόρκη που αγαπάει τη ζωή και έχει πολλούς καλούς φίλους.

Μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει τι της συνέβη 38 χρόνια πριν, όσο ήταν ακόμα μωρό. Χάρη στη πλαστική χειρουργική, δεν μπορεί κανείς να το δει. Παρόλα αυτά, η παιδική της ηλικία ήταν ένα μαρτύριο.

Είμαστε στο 1977 και η Amanda είναι μόλις 3 μηνών όταν το κεφάλι της ξεκίνησε να πονάει υπερβολικά. Είναι άρρωστη και οι γονείς της την βάζουν στον καναπέ και τοποθετούν ένα υγραντήρας δίπλα της. Με νερό που έβραζε.

Οι γονείς της έλειψαν για ελάχιστα δευτερόλεπτα από το δωμάτιο και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Το μωρό πέφτει στο νερό που βράζει και παθαίνει σοβαρά εγκαύματα. Την πηγαίνουν εσπευσμένα στο Albany Medical Center.

Εκεί τα κορίτσια γνώρισαν κάποιον  που θα παρέμενε για πάντα στις καρδιές του. Τη νοσοκόμα Susan Berger. Νοιάζεται για τα παιδιά και τα φροντίζει με πολύ αφοσίωση. Κρατάει την Amanda στα χέρια της όταν κλαίει και προσπαθεί να την κάνει να μην σκέφτεται τον πόνο.

5
Από εκεί είναι βγαλμένες αυτές οι φωτογραφίες. Ο Carl Howard τις έβγαλε μετά την εγχείρηση στο νοσοκομείο. H Amanda φοράει έναν χοντρό επίδεσμο στο κεφάλι της και φαίνεται ήρεμη μέσα στην αγκαλιά της νοσοκόμας.

Αυτές οι φωτογραφίες θα γίνουν ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς της Amanda στο μέλλον!

6

Η μικρή όμως έχει αρκετά εμπόδια να αντιμετωπίσει, ακόμα και αφού επουλώθηκαν τα τραύματά της. Την πειράζουν στο σχολείο και την κοροϊδεύουν λόγω των ουλών της. Κοιτάει όμως τις φωτογραφίες και παρηγορείται από αυτήν τη νοσοκόμα.

«Ένιωθα ανακούφιση όταν κοιτούσα αυτή τη νοσοκόμα που νοιάστηκε τόσο για μένα.»

7

Στα 18 της, οι ουλές έχουν σχεδόν εξαφανιστεί μετά από αρκετές επεμβάσεις. Παρόλα αυτά η Amanda θέλει πολύ να μάθει ποια είναι αυτή η νοσοκόμα στη φωτογραφία. Για αυτό ξεκινάει να ψάχνει για αυτή. 20 χρόνια μετά έχει μία πολύ ωραία ιδέα: να χρησιμοποιήσει τα social media σε μία προσπάθεια να τη βρει.

8

Και το θαύμα έγινε. Μία πρώην συνάδελφος της Suzan, την αναγνώρισε και οι 2 γυναίκες κατάφεραν να γνωριστούν μετά από 38 χρόνια, στο ίδιο νοσοκομείο. Όταν η νοσοκόμα μπήκε στο δωμάτιο, η Amanda αρχίζει να κλαίει αμέσως και τρέχει να την αγκαλιάσει. Λέει:» Είσαι πραγματική!» Μέχρι τώρα την είχε δει μόνο από τις εικόνες της.

9

Η Susan θυμάται επίσης την μικρή ασθενή. «Ήταν πολύ γενναία. Θυμάμαι την κρατούσα για αρκετή ώρα. Ήταν πολύ ήρεμη και με εμπιστευόταν. Και ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο αυτό για ένα τόσο μικρό παιδί μετά από εγχείρηση.»

10

Η Susan συγκινήθηκε από την πράξη της Amanda. Δεν πίστευε ότι θα υπήρχαν αυτές οι φωτογραφίες μετά από τόσο καιρό.

11

Όταν ρωτήθηκε η Amanda άμα αυτό ήταν το ξεκίνημα μιας νέας φιλίας, απάντησε: «Ήταν ήδη μια μεγάλη φιλία, απλά δεν το ήξερα!»
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->