Ο οδηγός είδε ένα 5χρονο κ0ρίτσι καλυμμένο στα αίματα να του κάνει σήμα να σταματήσει. Όταν πλησίασε όμως…

- Ιουνίου 15, 2018
Ήταν μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα όταν η Angela Shymanski οδηγούσε προς το σπίτι της με τα παιδιά της, την Lexi και τον Peter.

Η καθηγήτρια κολύμβησης είναι εξουθενωμένη: η ενεργητική 5χρονη κόρη της και το νεογέννητο μωρό της απαιτούν όλη της την ενέργεια.

Για ένα δευτερόλεπτο η κουρασμένη μητέρα νιώθει τα βλέφαρά της να βαραίνουν, αλλά ήταν αρκετό για να συμβεί το μοιραίο…

Facebook/Angela Shymanski
Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να κάνει βουτιά 12 μέτρων από έναν λόφο και να καρφωθεί σε ένα δέντρο. Όταν η μικρή Lexi άνοιξε τα μάτια της, ευτυχώς έχει μόνο μερικές γρατσουνιές. Άκουσε τον τριών μηνών αδερφό της να κλαίει και η μητέρα της ήταν αναίσθητη πίσω από το τιμόνι.

Κάτω από το λόφο όμως, κανείς δε θα μπορούσε να τους δει… Ο θάνατος μοιάζει βέβαιος, μέχρι που η γενναία 5χρονη κάνει κάτι απίστευτο!

Facebook/Angela Shymanski
Η Lexi σύρθηκε έξω από τα συντρίμμια, σκαρφάλωσε στον απότομο λόφο μέχρι να ξαναβρεθεί στο δρόμο και άρχισε να κουνάει τα χεράκια της για να σταματήσει ένα διερχόμενο όχημα. Χρειαζόταν άμεσα βοήθεια!

Όταν έφτασαν το ασθενοφόρο και οι πυροσβέστες, χρειάστηκαν σχοινί για να φτάσουν το κατεστραμμένο αμάξι κι όμως αυτό το μικρό κοpίτσι σκαρφάλωσε την πλαγιά… ξυπόλυτη!

Η μητέρα και τα δύο παιδιά αμέσως μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Facebook/Angela ShymanskiFacebook/Angela Shymanski
Ο μικρός Peter απέκτησε ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, ενώ η Angela τραυμάτισε σοβαρά την πλάτη της, πράγμα που προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία. Ευτυχώς όμως όλοι επέζησαν και το οφείλουν στο γενναίο αυτό κοpιτσάκι!
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->