7χρονη κάνει βόλτα με το ποδήλατο της. Προσέξτε ΤΙ γίνεται όταν εμφανίζονται οι πραγματικοί Μοτοσυκλετιστές!

- Ιουνίου 17, 2018
Η Audrianna είναι μόλiς 7 ετών, αλλά είναι ήδη πολύ καλή στο ποδήλατο – κάνει βόλτες με το αγωνιστικό της ποδήλατο σε όλο το τετράγωνο. Το κοριτσάκι είναι παθιασμένο με το ποδήλατο, αλλά τα άλλα παιδιά στο σχολείο δεν την καταλαβαίνουν.

Στο σχολείο της στο Toledo του Ohio περνάει δύσκολα και πέφτει πολύ συχνά θύμα bullying. “Μπορεί να φταίει ότι είναι αγοροκόριτσο, αλλά ποιος ξέρει;” είπε η Alexandria. Τότε όμως, της ήρθε μια μεγάλη ιδέα.

Γιατί να μην δείξει στην Audrianna ότι δεν ήταν κακό να ασχολείται με το αγωνιστικό της ποδήλατο και ότι υπήρχαν ευγενικοί άνθρωποι σαν την ίδια στον κόσμο;

Η μαμά ζήτησε την βοήθεια των Punishers, μιας ομάδας μοτοσυκλετιστών που αποτελείται από αστυνομικούς, στρατιωτικούς και πυροσβέστες. Η ομάδα αυτή δέθηκε αμέσως με την Audrianna.

“Της πήραμε ένα γιλέκο και της είπαμε να μας θεωρεί θείους της και ότι είναι κομμάτι της οικογένειας μας τώρα – αν χρειαστεί κάτι, να μας το πει”, είπε ο Daniel Burshey, πρόεδρος των Punishers. “Με κάθε ευκαιρία βοηθάμε παιδιά και το κάνουμε με την καρδιά μας.”

Φόρεσαν στην Audrianna ένα κράνος και την συνόδευσαν στο σχολείο. Από τότε, όλα ήταν πιο εύκολα για εκείνη. Οι μοτοσυκλετιστές αφιερώνουν πολύ από τον χρόνο τους στο να βοηθάνε παιδιά. Παρά το σκληρό εξωτερικό τους έχουν μαλακή καρδιά και θέλουν να προστατεύουν τους άλλους, όχι να τους πληγώνουν!

“Προσπαθήσαμε να την ανεβάσουμε και να της δείξουμε ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κακοί και ότι υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι στον κόσμο”, είπε η Alexandria. “Τα παιδιά έκαναν πραγματικά πολύ καλή δουλειά.”
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->