Σίγουρα θυμάστε τον «Βαρθακούλια» από το «Κωνσταντίνου & Ελένης»; Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά κάνει πλέον…

- Ιουνίου 17, 2018
Έχουν περάσει περίπου 18 χρόνια από την ημέρα που η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» έκανε την εμφάνισή της στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Ένας από τους αγαπημένους ρόλους των τηλεθεατών ήταν κι εκείνος του «Νικόλα«, ο οποίος εργάζονταν ως μπάρμαν προκειμένου να καταφέρει να ξεπληρώσει τις δόσεις της μηχανής μεγάλου κυβισμού που είχε αγοράσει.

Ο κατά κόσμον Στέργιος Νενές από τη στιγμή που τελείωσε το σίριαλ δεν έκανε συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση, ενώ κράτησε μόνο ένα πράγμα από εκείνα τα χρόνια, την αγάπη του για τις μηχανές, και μάλιστα την έκανε επάγγελμα.

Έτσι έγινε εκπαιδευτής, διδάσκοντας τα μυστικά των μηχανών σε όποιον φιλοδοξούσε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα.

Μεταξύ εκείνων που εμπιστεύτηκαν τον Στέργιο ήταν και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος μάλιστα «αποκάλυψε» πέρυσι τη συνεργασία τους μέσα από το Instagram, αναρτώντας φωτογραφία τους στην πίστα των Μεγάρων.

«Τέλος το μάθημα για σήμερα με τον δάσκαλο Στέργιο Νένε» είχε γράψει τότε στη λεζάντα το πρώην δεξί μπακ του Παναθηναϊκού.


Σήμερα, στα  44 χρόνια του, ο Στέργιος είναι εκπαιδευτής στην πρώτη ακαδημία εκμάθησης οδήγησης δικύκλου για παιδιά στην Ελλάδα και ζει διακριτικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οσο για την προσωπική του ζωή; Φροντίζει να την κρατάει μόνο για εκείνον, όπως έκανε ανέκαθεν. Οι μόνες αγάπες του που δεν… κρύβει είναι τα δύο σκυλιά του Γκρίζλι και Λουκουμάς, τα οποία πρωταγωνιστούν σε πολλές φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό του στο facebook
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->