Διψασμένος άστεγος, ζητά νερό από εστιατόριο. Όταν του το αρνούνται, Δείτε ΤΙ γίνεται…

- Ιουνίου 07, 2018
Με μετάφραση από true.gr Η Esmene Bongais-Navarro έχει μεγάλη αδυναμία στους άστεγους. Κατάγεται από τις Φιλιππίνες αλλά πλέον ζει στο Τέξας και πηγαίνει στο Houston κάθε εβδομάδα για να μοιραστεί πίτσα με άστεγους.

Αλλά ενώ δειπνούσε με έναν φίλο της είδε έναν άστεγο που πραγματικά χρειαζόταν την βοήθειά της και δεν δίστασε να του την δώσει!

Ο άστεγος άντρας μπήκε στο εστιατόριο με μία απλή παράκληση – ένα ποτήρι νερό ή πιθανώς λίγο χυμό. Δυστυχώς, ο σερβιτόρος αρνήθηκε να τον βοηθήσει και του είπε πως έπρεπε να αγοράσει ότι ήθελε.

Η Esmene συγκινήθηκε. Ήξερε πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει τη μέρα της σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Έτσι, έτρεξε έξω πίσω από τον άντρα.


Βγήκε έξω και τον βρήκε να ψάχνει σε έναν κάδο σκουπιδιών. Τον ρώτησε αν ήθελε να δειπνήσει μαζί της και εκείνος δέχτηκε την πρόσκληση.

Οι δυο τους μπήκαν στο εστιατόριο, όπου ένα άλλο μέλος του προσωπικού αμέσως προσέγγισε τον άστεγο άντρα για να του ζητήσει να φύγει. Αλλά η Esmene μπήκε στην μέση και του ξεκαθάρισε πως ήταν καλεσμένος της.

Μετά, στάθηκε μπροστά στο μπουφέ και άρχισε να παίρνει μεγάλες ποσότητες φαγητού, με το πιάτο στα χέρια και δάκρυα στα μάτια του. Έφαγε κάθε μπουκιά, χωρίς να αφήνει ούτε κόκκο ρυζιού στο πιάτο του.

Ήταν μία πολύ έντονη στιγμή για την Esmene. Είδε τον άντρα και σκέφτηκε πόσο σπάταλη είναι – ξεχνώντας όλους εκείνους που δεν έχουν τίποτα να φάνε ή να πιουν.

Ελπίζουμε η ιστορία αυτή να σας εμπνεύσει να βοηθήσετε κάποιον συνάνθρωπό μας που η κοινωνία τον έχει πετάξει στο περιθώριο.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->