Μοιάζει με κανονικό φορτηγάκι αλλά μόλις δείτε μέσα στην καρότσα; Θα μείνετε Άφωνοι!

- Ιουνίου 17, 2018
Το κάμπινγκ είναι μια τέλεια περιπέτεια. Είσαι κοντά στη φύση και ζεις το μεγαλείο των δέντρων και του ουρανού.

Εντάξει, δεν είναι όλες οι πλευρές του κάμπινγκ τέλειες. Αυτό είναι και το νόημα. Αλλά κάποιοι προτιμούν κάτι πιο πολιτισμένο όταν γυρνάνε σπίτι μετά από μια περιπετειώδη μέρα.

Άλλοι χρειάζονται κάτι πιο γερό αν σχεδιάζουν να ταξιδεύουν για πολύ καιρό ή με άσχημες καιρικές συνθήκες και υπάρχουν και κάποιοι που απαιτούν υποστήριξη για τις σωματικές τους ανάγκες.

Γι’αυτό τον λόγο το παρακάτω χειροποίητο τροχόσπιτο είναι τέλειο, συνδυάζοντας τις ανέσεις μιας κινητής σκηνής με την σταθερότητα ενός μικροσκοπικού σπιτιού και πολύ αποθηκευτικό χώρο!

Ο Jeremy Tuffli από το μπλογκ Tuffli Built Design δημιούργησε αυτό το υπέροχο τροχόσπιτο χρησιμοποιώντας ξύλο και την καρότσα ενός απλού αγροτικού, μεταμορφώνοντας το σε μια μικροσκοπική καλύβα που μπορεί να μετακινηθεί παντού.

Δείτε το παρακάτω!


Ο Jeremy Tuffli, ξυλουργός από την Καλιφόρνια, σχεδίασε και έχτισε αυτό το τροχόσπιτο χρησιμοποιώντας ένα αγροτικό Dodge Ram σαν βάση και μετατρέποντας την καρότσα του σε μικροσκοπική καλύβα.


Χτίζοντας πάνω στο φορτηγάκι αντί για ένα ξεχωριστό κτίσμα, ο Tuffli εξοικονόμησε χώρο και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το στήσιμο της σκηνής, αφού η καλύβα του είναι ήδη έτοιμη!


Μέσα δεν έχει χώρο για πολλά, αλλά υπάρχει ένα κανονικό κρεβάτι. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν ο καιρός είναι άσχημος, αυτός θα είναι προστατευμένος.


Παρ’όλο που αποφεύγει τα πολλά πολλά, κάτω από το κρεβάτι υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για τσάντες, θερμός ή ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί στο ταξίδι του.

Για τον Tuffli στα απαραίτητα συμπεριλαμβάνεται και το skateboard του.


Αυτό είναι ένα άλλο μοντέλο που δημιούργησε ο Tuffli, βασιζόμενος στην ίδια ιδέα. Έχτισε μια καλύβα πάνω σε ένα Toyota Tacoma.


Το σχέδιο επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του να κατασκηνώνει οπουδήποτε.


Και μπορεί πάντα να έχει και κάποιον φίλο μαζί.


Αν χρειάζεται περισσότερο χώρο, απλά προσθέτει ένα τρέιλερ.

Δείτε τις δημιουργίες του Tuffli, από εσωτερικούς χώρους για skate μέχρι μικροσκοπικά σπίτια, στην ιστοσελίδα του και στο προφίλ του στο Instagram.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->