Γιαγιά κλείδωσε τα εγγόνια της μέσα σε κλουβιά για σκύλους

- Ιουνίου 11, 2018
Σάλος έχει προκληθεί ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου μετά από βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω των social media και δείχνει μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Τενεσί να βγάζει μέσα απόκλουβιά σκύλων που είχε στο πορτ μπαγκάζ της τα δύο εγγόνια της.

The is the disturbing moment a Tennessee woman was caught on video releasing her two grandchildren from dog kennels in her truck

Η 62χρονη Leimome Cheeks μετά από αυτό το βίντεο συνελήφθη με την κατηγορία της εξέθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Τα δύο παιδιά, ηλικίας επτά και οχτώ ετών κατέθεσαν στην αστυνομία μετά από τη σύλληψη της γιαγιάς τους. Όπως είπαν, η γιαγιά τους είπε ότι δεν υπήρχε χώρος για να καθίσουν στο πίσω κάθισμα κι έτσι τα έβαλε μέσα στα κλουβιά των σκύλων.

The incident took place near the 3700 block of Elvis Presley Boulevard on Saturday evening

Τα παιδιά παραπονιόντουσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, ενώ όπως είπαν η γιαγιά τους δεν είχε ανοίξει καν το air condition, ενώ είχε και κλειστά στα παράθυρα με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική, καθώς οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές.

Leimome Cheeks, 62, is pictured above in her mugshot

Οι γείτονες της γυναίκας είπαν ότι έπεσαν από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις, χαρακτηρίζοντάς την μια πολύ καλή κυρία που δε θα φαντάζονταν ποτέ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->