Επίθεση με ρόπαλα σε αυτοκίνητα βουλευτών

- Ιουνίου 16, 2018
– Νέα επεισόδια έξω από την Βουλή – Επίθεση με ρόπαλα δέχτηκαν αυτοκίνητα βουλευτών που αποχωρούσαν – Νωρίτερα είχε σημειωθεί ένταση και στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα – Δείτε βίντεο από τα επεισόδια

Επίθεση με ρόπαλα δέχτηκαν αυτοκίνητα βουλευτών, την ώρα που αποχωρούσαν μετά την ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Οι συγκεντρωμένοι, περίπου 20 άτομα, φώναζαν συνθήματα για την Μακεδονία και κατά της κυβέρνησης. Μάλιστα ένας από αυτούς κατάφερε να περάσει την πύλη, με τους αστυνομικούς όμως να τον σταματούν.Η επίθεση σημειώθηκε από την πάνω πλευρά της Βουλής, απ’ όπου και αποχωρούν τα βουλευτικά οχήματα, ενώ επεισόδια είχαν σημειωθεί και στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας για το όνομα της ΠΓΔΜ.

Συγκεκριμένα, ομάδα ατόμων προσπάθησε επανειλημμένα να ανέβει τα σκαλοπάτια. Ωστόσο όλες τις φορές απωθήθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ που έκαναν και χρήση χημικών.

Νωρίς το απόγευμα έκανε την εμφάνιση του στο χώρο της συγκέντρωσης κι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.

Περίπου στις 9.30 το βράδυ, σημειώθηκαν νέα επεισόδια των διαδηλωτών με την αστυνομία, όταν ομάδα συγκεντρωμένων επιχείρησε και πάλι να εισέλθει στη Βουλή από πλαϊνή είσοδο.
Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Αμαλίας μπροστά στο Σύνταγμα, καθώς και η Βασιλίσσης Σοφίας στη Βουλή.

Δείτε τα βίντεο της κάμερας του Newsit από τα επεισόδια στο σημερινό συλλλατήριο:
Δείτε το βίντεο για το συλλαλητήριο:
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->