Οι γιατροί της έδιναν μόνο μια βδομάδα ζωής, αλλά όταν πήγε για τις τελευταίες της εξετάσεις; Ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί!

- Ιουνίου 11, 2018
Συμβαίνουν θαύματα και η Ashley Hallford είναι η ζωντανή απόδειξη γι’αυτό. Η ζωή της ήταν τέλεια. Εκείνη και ο σύζυγός της, David, είχαν βρει ο ένας τον άλλον στο κολέγιο ενώ είχαν γνωριστεί από το δημοτικό όπου και συμπαθούσαν πολύ ο ένας τον άλλον. Οι δυο τους περίμεναν το πρώτο τους παιδί όταν τα πράγματα πήραν παράξενη τροπή.

Η Ashley παρατήρησε έναν όγκο στο πίσω μέρος του λαιμού της όταν ήταν περίπου 1 μήνα έγκυος. Αρχικά η διάγνωση ήταν λοίμωξη των σιελογόνων αδένων και φαινόταν να καλυτερεύει.

Ωστόσο, στις 32 εβδομάδες εγκυμοσύνης, οι γιατροί είδαν πως η ‘μόλυνση’ δεν καλυτερεύει και πως ο όγκος έχει μεγαλώσει. Το ένστικτό της έλεγε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Μετά από βιοψία είδαν πως ήταν μία σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου στο 4ο στάδιο. Επειδή ήταν έγκυος, η χημειοθεραπεία και το χειρουργείο δεν ήταν δυνατές επιλογές. Λόγω της κατάστασης, έπρεπε να προχωρήσει στον τοκετό στις 33 εβδομάδες.

Παρόλο που ο γιος της, Harley, γεννήθηκε νωρίς, ήταν εντελώς υγιής και μετά από δύο μέρες τους είπαν πως μπορούσαν να τον πάρουν σπίτι. Τότε ήταν που η Ashley ξεκίνησε την θεραπεία.

Αρχικά έγινε μία επέμβαση για να της αφαιρεθεί ο όγκος από τον λαιμό της. Ο όγκος είχε φτάσει μέχρι το σαγόνι και έπρεπε να αφαιρεθούν μεγάλα κομμάτια από τους ιστούς της. 5 εβδομάδες μετά την επέμβαση, οι γιατροί είδαν πως ο καρκίνος είχε προχωρήσει ακόμα περισσότερο.

Οι γιατροί της είπαν πως τώρα είχε καρκίνο στον εγκέφαλο, το συκώτι και τους πνεύμονες. Ο όγκος στον εγκέφαλο είχε χτυπήσει και το οπτικό νεύρο, κάτι που έκλεισε το δεξί της μάτι. Ακολούθησε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία για να σταματήσει την ανάπτυξη του καρκίνου.

Είχαν δημιουργηθεί όμως πάρα πολλοί όγκοι και έπρεπε να ετοιμαστεί για το χειρότερο. Ξεκίνησε να βγάζει πολλές φωτογραφίες και βίντεο για να τα αφήσει στον γιο της έτσι ώστε να την θυμάται όσο θα μεγαλώνει. Στράφηκε προς την πίστη της για δύναμη και όλη η ενορία της προσευχόταν για την σωτηρία της.

Δεν άργησε να γίνει το θαύμα. Είχε πάει για μία τελευταία εξέταση πριν τα παρατήσει και οι γιατροί ανακάλυψαν κάτι που τους σόκαρε. Της είπαν πως ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί εντελώς.

O καρκίνος της βρίσκεται σε ύφεση τα τελευταία 9 χρόνια και δεν είχε ιδέα τότε πως θα ερχόντουσαν άλλα δύο θαύματα.

Tης είχαν πει πως δεν θα μπορούσε να μείνει ξανά έγκυος λόγω των θεραπειών, ωστόσο, έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της μετά από 2 χρόνια. Μετά από αυτό, της είπαν πως τώρα δεν θα μπορούσε σίγουρα να κάνει άλλο παιδί. Τελικά όμως απέκτησε και τρίτο παιδί.

Εκείνη πιστεύει πως η αγάπη του Θεού την έσωσε, όπως επίσης και το εκπληκτικό ιατρικό προσωπικό.

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->