Άνθρωποι ασφαλτόστρωσαν σκύλο που κοιμόταν και τον έκαναν δρόμο

- Ιουνίου 14, 2018
Οργή έχει προκαλέσει η κίνηση εργαζομένων στον κατασκευαστικό τομέα στην Ινδία όταν έφτιαξαν έναν δρόμο πάνω σε ένα σκύλο που κοιμόταν.

Το ζώο πέθανε μετά την κατάποση της καυστικής πίσσας κατά την κατασκευή ενός οδοστρώματος κοντά στο Ταζ Μαχάλ στην Άγρα.

Οι ακτιβιστές ισχυρίζονται πως ο σκύλος κοιμόταν και πως αντί να τον ξυπνήσουν ή να τον σηκώσουν για να τον μεταφέρουν λίγο πιο δίπλα, αποφάσισαν να τον θάψουν ζωντανό.

Construction workers in India have sparked anger after building a road over a sleeping dog

Οι εργαζόμενοι στη συνέχεια, άφησαν το μισοθαμμένο ζώο στο δρόμο προτού εντοπιστεί από τους σοκαρισμένους περαστικούς χθες το πρωί.

Station house officer of Sadar police station, Narendra Kumar, said a case has been registered against the firm which was carrying out the repair work

Η κάτοικος Βιρέντρα Σινγκ δήλωσε: «Τα πόδια του σκύλου ήταν θαμμένα κάτω από την πίσσα και ανέπνεε με δυσκολία. Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να σπάσουν το δρόμο για να το μεταφέρουν. Το σκυλί πέθανε λίγο αργότερα».

The animal died in agony after burning tar was poured over it during work on a road surface near the Taj Mahal in Agra

Μια ομάδα κατοίκων της περιοχής και ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων συγκεντρώθηκαν στο χώρο που συνέβη το περιστατικό και διοργάνωσαν μια διαδήλωση εναντίον του Τμήματος Δημοσίων Έργων, που είναι υπεύθυνο για τις οδικές εργασίες.

The crew left the half-buried animal on the road before it was spotted by shocked commuters on the morning of June 13 - still clinging to life with its hind legs trapped in the freshly-laid tar

Από την πλευρά τους, οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου τμήματος, ρίχνουν την ευθύνη σε μια ιδιωτική επιχείρηση στην οποία έχουν ανατεθεί οι εργασίες.

Let sleeping dogs die: Activists say the animal was asleep and, rather than being chased off, was buried alive before being flattened by a roller. A digger was eventually used to free the carcass

Οι θυμωμένοι διαδηλωτές κατέλαβαν τα κατασκευαστικά οχήματα και σταμάτησαν τις εργασίες, ζητώντας από τον εκπρόσωπο της επιχείρησης να εμφανιστεί. Ο τελευταίος εξέφρασε την λύπη του για την απάνθρωπη πράξη και έφερε μια μπουλντόζα για να αφαιρέσει το νεκρό ζώο.

Angry protesters seized the construction vehicles and halted work forcing a senior representative of the firm to come to the spot. He expressed regret over the inhumane act and brought in a digger to remove the dog's carcass

[iefimerida.gr]
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->