Έχασε 160 κιλά, έγινε μια κούκλα και βγήκε με μαγιό στην παραλία. Αυτό που της έκαναν θα σας εξοργίσει

- Ιουλίου 17, 2018
Η Jacquelina Adan δούλεψε πολύ σκληρά και έχασε 160 κιλά. Ένιωθε ενθουσιασμένη αλλά και αγχωμένη όταν φόρεσε το μαγιό της για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.

Και μερικοί σκληροί λουόμενοι παραλίγο να της χαλάσουν αυτή την σημαντική στιγμή δείχνοντάς την και γελώντας. Αλλά αυτή η εκπληκτική γυναίκα είχε κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο για να το αφήσει αυτό να συμβεί.

Η Jacquelina ζύγιζε πάνω από 225 κιλά. Και για χρόνια, αρνούνταν να φορέσει μαγιό. Μετά από την μεταμόρφωσή της όμως, τα πράγματα είχαν αλλάξει!Η νηπιαγωγός κατάλαβε πως έπρεπε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή μετά το περιστατικό στην Disneyland όπου είχε σφηνώσει σε μία περιστροφική πόρτα.

Τώρα, το είχε πάρει πλέον απόφαση. Είχε σκοπό να θέσει το βάρος της υπό έλεγχο! Φυσικά, αυτό δεν ήταν κάτι εύκολο. Αλλά αυτό είναι που κάνει την ιστορία της τόσο όμορφη.


Δεν έψαξε κάποια εύκολη λύση. Αφιέρωσε χρόνια στην υγιεινή διατροφή και την γυμναστική. Και λόγω της καλής δουλειάς της, κατάφερε να χάσει όλα αυτά τα κιλά.

Όταν η Jacquelina φόρεσε το μαγιό της μετά από χρόνια, ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τους φόβους της.

Δυστυχώς, υπήρχαν κάποιοι που με το που την είδαν ξέσπασαν σε γέλια και την έδειχναν με το δάχτυλο.

Παλιότερα, θα της είχε καταστρέψει τις διακοπές ένα τέτοιο περιστατικό. Τώρα όμως ήταν μία άλλη γυναίκα!


Ενώ την ενόχλησε η συμπεριφορά τους, αποφάσισε να μην δώσει σημασία στην άποψη δύο εντελώς αγνώστων. Πήρε μία βαθιά ανάσα, επέλεξε να χαμογελάει και προχώρησε προς την πισίνα.

Εκτός από την εμφάνισή της, είχε αλλάξει και η καρδιά της. Ενώ ακόμα την πείραζαν τα σχόλιά τους, κατάλαβε πως η αξία της δεν είχε να κάνει με την άποψη των άλλων.

Ο Θεός έχει έναν απίστευτο τρόπο να μετατρέπει τον πόνο μας σε μαθήματα. Από όταν ξεκίνησε την μεταμόρφωσή της, η Jacquelina έχει το δικό της blog που ενημερώνει τους ακολούθους για το ταξίδι της και προσπαθεί να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να το τολμήσουν.

Και αφού μοιράστηκε την εμπειρία της αυτή στο Instagram, έγινε γρήγορα viral.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->