Πρωτιά για την άριστη μαθήτρια με 19.168 μόρια από την Ηλεία

- Ιουλίου 01, 2018
Η Σοφία Πατσού κατάγεται από αγροτική οικογένεια

Όταν είσαι ο πρώτος στο νομό Ηλείας μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών στις Πανελλήνιες 2018, η χαρά είναι πολλαπλή: έχεις πετύχει τον στόχο σου «κτυπώντας» ακριβώς στο κέντρο της κόκκινης βούλας.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Η Σοφία Πατσού από το Βαρθολομιό, συγκέντρωσε 19.168 μόρια στη θετική κατεύθυνση, βαθμολογία που την καθιστά πρώτη μεταξύ των πρώτων στο νομό Ηλείας. Πρώτη επιλογή της η Σχολή Μηχανικών Αεροπορίας.

Η Σοφία Πατσού κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Από μικρή, όπως η ίδια δήλωσε στην «Πατρίς», είχε μάθει να θέτει στόχους. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος και στερήσεις από την προσωπική της ζωή, επιδόθηκε σε ένα αγώνα μελέτης με την βοήθεια των καθηγητών της και την στήριξη των γονέων της και της μικρής της αδελφής και το αποτέλεσμα ήταν να δικαιωθεί.

Τα μόρια που συγκέντρωσε την κατατάσσουν πρώτη μεταξύ πρώτων και η οικογένειά της και φυσικά οι καθηγητές της έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για την Σοφία Πατσού.

«Θέλω να ευχαριστήσω του γονείς μου και την αδελφή μου καθώς και τους καθηγητές και την προπονήτριά μου την κυρία Μαρία Σωτηρακοπούλου. Με την δική τους βοήθεια πέτυχα αυτό το αποτέλεσμα. Ελπίζω να περάσω στην Σχολή Μηχανικών Αεροπορίας», δήλωσε γεμάτη χαρά και περηφάνια η Σοφία.

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->