Το 1986 έδωσαν αυτό το γλυκύτατο Koριτσάκι για υιοθεσία… 21 Χρόνια μετά είδε Αυτό στο Facebook που της άλλαξε τη ζωή

- Ιουλίου 14, 2018
Με πληροφορίες από true.gr Το πρώτο και σημαντικότερο που θέλω να γνωρίζεις είναι πως σε αγαπάω πάρα μα πάρα πολύ. Σε παρακαλώ να μην σου περάσει καν απ΄το μυαλό ότι σε έδωσα επειδή δεν σε αγαπούσα. Στην πραγματικότητα ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Το 1986 στο Λιμάνι Elizabeth στη South Africa, μια 19-χρονη μητέρα με μισή καρδιά έδωσε το κοριτσάκι της για υιοθεσία. Δεν ήταν κατάλληλη για μητέρα καθώς χωρίς σύζυγο και δουλειά δεν μπορούσε να τη φροντίσει.


Συντετριμμένη καθώς ήταν αποφάσισε πριν πει αντίο, να γράψει ένα γράμμα όπου περιέγραφε στο χαρτί όλα τα συναισθήματά και τις σκέψεις της. Το γράμμα ήταν λεπτομερειακό, με πολλές σελίδες, γραμμένο με ειλικρίνεια. Βαθιά μέσα της ήλπιζε πως κάποια μέρα το γράμμα αυτό θα έφερνε τη μια στην αγκαλιά της άλλης


Η μικρή Tammy υιοθετήθηκε από μια ζεστή οικογένεια και είχε μια υπέροχη και άνετη ζωή.


Ενώ μεγάλωνε η Tammy όλο και περισσότερο επιθυμούσε να μάθει για τη βιολογική της μητέρα. Έψαχνε το βιβλίο της μητέρας της για να ανακαλύψει στοιχεία για αυτήν και για το πως θα μπορούσε να την εντοπίσει.


Όταν ήταν στην εφηβεία ηTammy απευθύνθηκε στο Facebook για να ενώσει μεταξύ τους, τα τελικά κομμάτια . Το αποτέλεσμα ήταν να στείλει ένα email σε μια γυναίκα που ήλπιζε ότι θα ήταν η βιολογική της μητέρα ….και έλαβε πίσω ένα .


21 χρόνια από την υιοθεσία της η Tammy επιτέλους επανασυνδέθηκε με τη βιολογική της μητέρα. Δεν θα πιστέψετε τι τρομερό συνέβη στη συνέχεια!


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί…

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->