3χρονο κoριτσάκι νικάει τον καρκίνο και γίνεται παρανυφάκι στον γάμο της δότριας μυελού των οστών

- Ιουλίου 04, 2018
Αυτή η ιστορία σίγουρα θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια. 

Τον περασμένο μήνα η μικρούλα Skye Savren-McCormick συμμετείχε σε έναν γάμο μιας άγνωστης μέχρι εκείνη τη στιγμή κυρία, που όμως της έσωσε τη ζωή. Ανέλαβε τον ρόλο να πετάει τα ροδοπέταλα λίγο πριν την είσοδο της νύφης στην εκκλησία.

Προκειμένου να προετοιμαστεί για τον ρόλο της, έκανε πρόβες στο σαλόνι της με ένα μικρό καλαθάκι.

Όχι πολύ καιρό πριν, οι γιατροί έδιναν σε αυτό το κοριτσάκι 10% πιθανότητα ζωής. Λίγο πριν τα πρώτα της γενέθλια, διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας. Έπρεπε να κάνει μεταγγίσεις αίματος και αιμοπεταλίων σχεδόν κάθε μέρα.

Χρειαζόταν να βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών. Και βρέθηκε η Hayden Hatfield Ryals. Τώρα η Skye είναι καλά. Και σε αυτό τον γάμο δεν έμεινε κανένας ασυγκίνητος από την απίστευτη σκηνή κατά την οποία αυτό το κοριτσάκι έραινε με ροδοπέταλα στον διάδρομο που θα περπατούσε η Hayden ώστε να συναντήσει τον σύζυγό της.

«Δεν υπήρχε κανείς χωρίς δάκρυα στα μάτια μέσα στην αίθουσα» αναφέρει η φωτογράφος Jeannie Broadway στο CNN.Όπως επισημαίνουν οι γονείς της  μικρής, πάλευε με τη λευχαιμία για όλη της τη ζωή.

Η Ryals, 26 ετών, έγινε δότρια μυελού των οστών όταν ήταν στο κολέγιο. Ένα χρόνο ύστερα από την εγγραφή της, έμαθε ότι είναι συμβατή δότρια για την Skye. Αυτό,  όπως αναφέρει η ίδια, έδωσε και πάλι νόημα στη ζωή της.

Βέβαια η δωρεά μυελού των οστών είναι ανώνυμη,  και κατά συνέπεια η Ryals και η μικρή Skye δεν συναντήθηκαν ποτέ. Ωστόσο, με κάποιο τρόπο συνδέθηκαν έπειτα από εκείνη την επέμβαση του 2016.


Ύστερα από την μεταμόσχευση, η Ryals έστειλε ένα ανώνυμο γράμμα στην οικογένεια της μικρής -μέσω της οργάνωσης που έγινε δότρια- εξηγώντας τους τι σήμαινε για εκείνη το γεγονός πως μπόρεσε να την βοηθήσει. Η οικογένεια απάντησε, επίσης μέσω της οργάνωσης και μέσω ανώνυμης επιστολής. Τελικά ζητήθηκε από την οργάνωση να τους επιτρέψουν να ανταλλάξουν στοιχεία.

Εξαιτίας της απόστασης -οι μεν ζούσαν στην Αλαμπάμα και οι δε στην Καλιφόρνια- αρχικά η επικοινωνία τους περιοριζόταν σε email και τηλεφωνήματα.

Στα γενέθλια της Skye, η Ryals της έστειλε ένα δώρο με μια πρόσκληση για τον γάμο της.

Η πρώτη φορά που βρέθηκαν ήταν στην πρόβα του γάμου. «Μόλις (σ.σ. η Ryals) μπήκε στην αίθουσα ήρθε κατευθείαν στην Skye και έκατσε δίπλα της», δήλωσαν οι γονείς της μικρής Skye. «Η Skye της έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά. Όλο το βράδυ καθόντουσαν δίπλα-δίπλα».


Αν και η Skye είναι πολύ μικρή ακόμη για να γνωρίζει πως η Ryals της έσωσε τη ζωή, ξέρει πως είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, αναφέρει η μητέρα της.

«Ανυπομονώ για τα χρόνια που η Skye θα μεγαλώσει και θα συνεχίσει να έχει αυτή τη σχέση με την  Hayden».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->