Ο Τραμπ τα έκανε... σαλάτα στη συνάντηση με την Βασίλισσα: Έσπασε 3 φορές το πρωτόκολλο

- Ιουλίου 14, 2018
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε ρεσιτάλ στην Αγγλία, καθώς έκανε την μία γκάφα μετά την άλλη.

Με αρκετά παρατράγουδα συνοδεύτηκε η συνάντηση που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με την Βασίλισσα στο Λονδίνο, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατάφερε να σπάσει τρεις φορές το πρωτόκολλο, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια όλων. Ακόμη και των συμπατριωτών του, καθώς θεωρούν πως έδειξε μεγάλη αγένεια...

Το κακό άρχισε να φαίνεται από το... ξεκίνημα, καθώς ο άργησε να φτάσει στο προγραμματισμένο ραντεβού περίπου 14 λεπτά, με την 92χρονη Ελισάβετ να τον περιμένει όρθια και να κοιτάζει εκνευρισμένη το ρολόι.Η συνέχεια δόθηκε όταν επιτέλους έφτασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, όταν και απέφυγε να κάνει την καθιερωμένη υπόκλιση μπροστά από την Βασίλισσα.

Μπορεί κάτι τέτοιο να μην είναι υποχρεωτικό, αλλά θεωρείτε ως ένδειξη ευγένειας και όλοι συνηθίζουν να το κάνουν. Όχι φυσικά να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών με το σώμα τους, αλλά τουλάχιστον να κάνουν μία μικρή κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.Πάλι καλά που δεν της έκανε καμιά από τις συνηθισμένες δυνατές χειραψίες του, οι οποίες μία φορά είχαν αφήσει ακόμη και σημάδια στον Εμάνουελ Μακρόν.

Εκεί όμως που πραγματικά ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε ρεσιτάλ, ήταν όταν η Ελισάβετ τον προέτρεψε να περάσουν ανάμεσα από το βασιλικό τάγμα. Εκεί λοιπόν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ της γύρισε την πλάτη του και ξεκίνησε να περπατάει, αφήνοντάς την πίσω, ενώ όταν εκείνη του έκανε σήμα να πάει πιο αριστερά, δεν το κατάλαβε, σταμάτησε απότομα και λίγο έλειψε να πέσει πάνω του.

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->