Μάνα έδεσε στη σκάλα τον 3 ετών γιο της και έστειλε τις φωτογραφίες του στον πρώην άντρα της επειδή δεν της πλήρωσε διατροφή

- Ιουλίου 06, 2018
Από true.gr Μία μητέρα από την Κίνα έδεσε τον μικρό της γιο στα κάγκελα της σκάλας επειδή ο πρώην σύζυγός της δεν της έδωσε 1.000 γιουάν (128€) από τα λεφτά που συμφώνησαν να της δίνει για να φροντίζει το παιδί τους.

Η μητέρα τράβηξε φωτογραφίες από το παιδί που έκλαιγε και τις έστειλε στον πρώην σύζυγό της για να ζητήσει τα χρήματα.

Ο πατέρας ζει σε μία απόσταση 4 ωρών από το σπίτι που μένουν τα παιδιά και έπρεπε να στείλει τις εικόνες στους γονείς του, οι οποίοι χρειάστηκαν σχεδόν 20 λεπτά για να απελευθερώσουν το αγόρι.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Leiyang της επαρχίας Χουνάν της Κίνας.


Οι σοκαριστικές εικόνες που τράβηξε η μητέρα κυκλοφόρησαν στην WeChat, μια κινεζική εφαρμογή social media.

Οι γονείς του αγοριού χώρισαν το πρώτο εξάμηνο του 2016. Το ζευγάρι έχει δύο γιους, εκ των οποίων ο μεγαλύτερος γιος ζει μαζί με τη μητέρα και ο μικρότερος με τον πατέρα.

Ωστόσο, από τον Ιούλιο, ο πατέρας ζήτησε από την πρώην σύζυγό του να φροντίσει και το μικρότερο γιο τους για ένα εξάμηνο, υπό την προϋπόθεση ότι θα της καταβάλλει κάθε μήνα 2.000 γιουάν (256€) για τη φροντίδα του.

Αναφορές ισχυρίζονται επίσης ότι ο άνδρας είχε πληρώσει 5.700 γιουάν (730€) στην πρώην σύζυγό του για να καλύψει τα δίδακτρα του μεγαλύτερου γιου τους.

Ο πατέρας φέρεται να κατέβαλε στην πρώην σύζυγό του συνολικά 13.200 γιουάν (1.690€) τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.


Ωστόσο, στις 5 Νοεμβρίου, η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε 128€ αντί των 256€ που είχαν συμφωνήσει με τον πρώην σύζυγό της.

Νιώθοντας εξοργισμένη, αποφάσισε να δέσει το μικρότερο γιο της στη σκάλα του κτιρίου όπου ζει και να τον βγάλει φωτογραφίες.

Η μάνα έστειλε τις εικόνες στον πατέρα του παιδιού που ζει σε διαφορετική πόλη περίπου 390 χιλιόμετρα μακριά από εκείνη.

Ο πατέρας δεν μπορούσε να πάει στο σπίτι αμέσως, κι έτσι έστειλε τις φωτογραφίες στους γονείς του που ζουν στην ίδια πόλη με την πρώην σύζυγό του.

Οι γονείς του χρειάστηκαν σχεδόν 20 λεπτά για να λύσουν το αγόρι από τα κάγκελα.

“Το παιδί ήταν τρομοκρατημένο και σε απελπιστική κατάσταση,” είπαν οι παππούδες
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->