“Γεια σου γλυκιά μου. Σε παρακολουθώ. Είμαι το ίδιο πρόσωπο που βίασε και σκότωσε την Aproil Tinsely. Είσαι το επόμενο θύμα μου.”

- Ιουλίου 19, 2018
Ένας άντρας κατηγορείται ότι βίασε και σκότωσε ένα 8χρονο κοpίτσι από την Indiana το 1988 και φέρεται να έστελνε μηνύματα και σε άλλα κοpίτσια με τα οποία τα προειδοποιούσε ότι ήταν «στη συνέχεια της λίστας» του.

Ο 59χρονος John Miller συνελήφθη την Κυριακή για την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία της April Tinsley πριν από τρεις δεκαετίες στο Fort Wayne της Indiana.

Όταν βρέθηκε το σώμα της 8χρονης, ο Miller έστελνε απειλητικές σημειώσεις σε υποψήφια θύματά του μαζί με π**νογραφικά αρχεία και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.

Μια ένορκη δήλωση αποκάλυψε ότι το DNA από αυτά τα προφυλακτικά αντιστοιχούσε στο DNA που βρέθηκε στα σκουπίδια του Miller, συνδέοντας έτσι τον 59χρονο με τη δολοφονία του νεαρού κοpιτσιού.

Το αρχείο αναφέρει επίσης ότι ο Miller ομολόγησε τη δολοφονία και έδωσε λεπτομερή περιγραφή του πώς βίασε την 8χρονη πριν την πνίξει.

Ο Miller εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα το πρωί, όπου αντιμετώπισε κατηγορίες για δολοφονία και βιασμό ανηλίκου.
Two years after April's murder in 1988 police found a message scrawled on the side of a barn that read: 'I kill 8 year old April Marie Tisley. I will kill again' (sic)
April Tinsley
Αυτές ήταν οι δύο λέξεις που είπε ο Miller στους ανακριτές που χτύπησαν την πόρτα του την Κυριακή και τον ρώτησαν για το θάνατο του κοpιτσιού.

Η April εξαφανίστηκε την 1η Απριλίου του 1988 και το σώμα της βρέθηκε τρεις μέρες αργότερα σε μια τάφρο περίπου 20 μίλια από το σπίτι της στο Fort Wayne.

Ο δολοφόνος είχε επιτεθεί σ**ουαλικά στην 8χρονη και άφησε πίσω του ίχνη DNA.
The FBI has been working with local and state authorities on the case since 2009. An undated photo shows an FBI crime analyst discussing evidence with a field agent
Ωστόσο, η υπόθεση σταμάτησε όταν οι αρχές δεν ήταν σε θέση να συνδέσουν το DNA του κοpιτσιού με κάποιον ύποπτο.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1990, η αστυνομία βρήκε ένα μήνυμα που έγραφε: “Θα σκοτώσω την 8χρονη April Marie Tisley. Θα σκοτώσω ξανά.”

Αρκετά χρόνια αργότερα, το 2004, ο δολοφόνος επέστρεψε με τη μορφή απειλητικών μηνυμάτων που τοποθετούσε στα ποδήλατα νεαρών κοpιτσιών, τα οποία ήταν οι υποψήφιοι στόχοι του.
Τρεις από τις σημειώσεις ήταν γραμμένες σε χαρτί με κίτρινη επένδυση και τοποθετήθηκαν μέσα σε πλαστικές σακούλες μαζί με χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και εικόνες του γυμνού σώματος του αποστολέα.

The case was blown open in May of this year after forensic researchers found a DNA match

Μια σοκαριστική σημείωση που κυκλοφόρησε από το FBI έχει ως εξής: “Γεια σου γλυκιά μου. Σε παρακολουθώ. Είμαι το ίδιο πρόσωπο που βίασε και σκότωσε την Aproil Tinsely. Είσαι το επόμενο θύμα μου.”

“Αν το αναφέρεις στην αστυνομία ή αν δω αυτό στο χαρτί αύριο στα τοπικά νέα, θα σου ανατινάξω σπίτι και θα σκοτώσω τους δικούς σου. Θα γίνεις δική μου.”

Οι ερευνητές μπόρεσαν να ταιριάξουν το DNA στα προφυλακτικά με το DNA που ανακτήθηκε από το εσώρουχο της April, κάτι που συνέδεσε τα απειλητικά μηνύματα και τη φρικιαστική δολοφονία.

Αλλά ακόμα δεν είχαν κάποιον ύποπτο.

The computer-generated images above created by Parabon Nanolabs show what April's killer may have looked like at the time of the murder (left) compared with how he may look in 2018

Πέντε χρόνια αργότερα το FBI ανέλαβε δράση για να βοηθήσει την έρευνα που για άλλη μια φορά είχε σχεδόν σταματήσει.

Η υπόθεση επανήλθε στο προσκήνιο τον Απρίλιο χάρη στη μητέρα του δολοφονημένου παιδιού, τη Janet Tinsely, η οποία πέταξε μπαλόνια στον αέρα προς τιμήν της κόρης της.

Η Janet είπε στην εφημερίδα Fort Wayne Journal ότι εκπλήσσεται που περισσότεροι από 70 άνθρωποι παρακολούθησαν το συμβάν επειδή μετά από τόσα χρόνια νόμιζε ότι η ιστορία της κόρης της είχε ξεχαστεί.

“Νομίζαμε ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί κανείς,” ανέφερε η εφημερίδα, η οποία κατέγραψε την υπόθεση από την αρχή.

“Αλλά ξαφνικά είδαμε πολλούς ανθρώπους. Κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενη. Και ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να την υποστηρίζουν, να τη σκέφτονται και να λένε το όνομά της.”

Miller appeared in court Monday and is currently being held in Allen County jail without bond

Κατά τους επόμενους μήνες, οι αρχές παρακολουθούσαν τον Miller και τον συνέλαβαν στα μέσα Ιουλίου.

Ο Miller πλέον βρίσκεται στη φυλακή του Allen χωρίς εγγύηση.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->