Τάισε καρχαρία με yuμνά χέρια και συνέβη αυτό που ακριβώς φαντάζεστε! BINTEO

- Ιουλίου 02, 2018
Και πώς όχι όταν η Μελίσα Μπρούνινγκ είχε τη φαεινή ιδέα να ταΐσει έναν καρχαρία με yuμνά χέρια!

Η 34χρονη από το Περθ έκανε διακοπές στον κόλπο Νταγκόνγκ στη δυτική Αυστραλία όπου οι καρχαρίες – νοσοκόμες (Tawney Nurse shark) αποτελούν ατραξιόν για τους τουρίστες, οι οποίοι έχουν μάλιστα την ευκαιρία ακόμα και να τους ταΐσουν!

Μόνο που η Μπρούνινγκ το έκανε χωρίς την παραμικρή προστασία, με αποτέλεσμα ο κορυφαίος θηρευτής των ωκεανών να την παρασύρει μέσα στο νερό!

Ευτυχώς για την ίδια φαίνεται πως ήταν… χορτάτος, αφού όχι μόνο «δοκίμασε» απλά το δάχτυλό της, αλλά δεν έδειξε καμία διάθεση να το εντάξει στο μενού του.

Και μπορεί το συγκεκριμένο είδος καρχαρία να θεωρείται σχετικά ήρεμο με λιγότερο δολοφονικά ένστικτα, ωστόσο δεν ήθελε και πολύ, όπως φαντάζεστε, να της κόψει το χέρι, όταν μάλιστα αυτό κρατά ένα λιγουριαστό ψάρι!

«Εγώ είχα πιστέψει ότι μου το έκοψε γιατί ένιωσα τα δόντια του να φτάνουν μέχρι το κόκαλό μου. Δεν ήθελα καν να το δω γιατί πίστευα ότι μου το είχε κόψει» δήλωσε η τουρίστρια, η οποία πάντως χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη, καθώς το δάχτυλό της είχε μολυνθεί από το δάγκωμα…

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->