Σπαραγμός στο διαδίκτυο… Η ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία θα σε ταρακουνήσει για τα καλά

- Ιουλίου 10, 2018
Με πληροφορίες από true.gr Για δύο χρόνια, η 5χρονη Zoey Catherine Daggett πάλευε με ένα σπάνιο, ανίατο όγκο στον εγκέφαλο. Στις 4 Ιουλίου, στην άνεση του σπιτιού της και στην ασφάλεια της αγκαλιάς του πατέρα της, η Zoey άφησε την τελευταία της πνοή.

Ήταν μία μέρα που οι γονείς της, Casey και Ben Daggett, ήξεραν πως θα φτάσει τελικά.

«Προετοιμαζόμασταν για δύο χρόνια γι’αυτό αλλά ποτέ δεν είσαι πραγματικά έτοιμος,» είπε η Casey Daggett.

Αρχικά ανησύχησαν όταν η Zoey έπεσε σε ένα πάρκο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνήσει καλά τα άκρα της. Η ανησυχία τους μεγάλωσε μία εβδομάδα μετά που η Zoey άρχισε να χάνει την κινητικότητα του χεριού της.

Μετά από εξετάσεις, έμαθαν τα άσχημα νέα: Η Zoey είχε μία σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Ο καρκίνος αυτό επηρεάζει παιδιά ηλικιών 4-10 και έχει λιγότερο από 1% πιθανότητα επιβίωσης, σύμφωνα με την μητέρα της Zoey.


Οπότε ο Ben και η Casey πέρασαν τα επόμενα δύο χρόνια προσπαθώντας να δώσουν στην κόpη τους μία ευκαιρία στην ζωή.

Έψαξαν ακόμα και για θεραπεία στην Γερμανία, αφού είχαν εξαντλήσει όλες τις επιλογές που είχαν στις ΗΠΑ.

Τον περασμένο Ιούνιο, η υγεία της Zoey άρχισε να χειροτερεύει πολύ απότομα. Οι γονείς της ήξεραν πως το τέλος ήταν κοντά και κάλεσαν φίλους και συγγενείς να επισκεφτούν την Zoey όσο ήταν ακόμα καιρός.

Στις 4 Ιουλίου, μία νοσοκόμα έβγαλε φωτογραφία τις τελευταίες στιγμές της με τους γονείς της. Είχαν βάλει μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες της και την έβλεπαν μαζί στον καναπέ.

Είναι μία στιγμή που οι γονείς της ποτέ δεν θα ξεχάσουν. Αλλά τώρα, προσπαθούν να γιορτάσουν την ζωή της κόpη της όπως εκείνη θα ήθελε.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->