Ολυμπιακός: Συγκλονισμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη!

- Ιουλίου 15, 2018
Ο χαμός του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ βύθισε στο πένθος την οικογένεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο εκ των αντιπροέδρων των “ερυθρόλευκων” άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 34 ετών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε συγκλονισμένος από το θάνατο του.

Με μια δήλωση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, τονίζοντας πως “… η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους” στην ομάδα.

Παράλληλα, ευχήθηκε στον πρώην ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, να έχει δύναμη σε αυτή τη σκληρή δοκιμασία που του έτυχε.

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη
“Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας.

Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας.

Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!”
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->