Έκανε υποτιμητικό και προσβλητικό σχόλιο για την καισαρική της… Η Ελεονώρα Μελέτη δεν μάσησε, δείτε την απάντησή της που την αποστόμωσε

- Ιουλίου 05, 2018
Η Ελεονώρα Μελέτη δεν «μασάει» τα λόγια της. Εξάλλου, αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έκανε τον κόσμο να την αγαπήσει και να την κατατάξει στις παρουσιάστριες που δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις και δεν φοβούνται να πουν ανοιχτά την άποψή τους, είτε μέσω τηλεοπτικών εμφανίσεων, είτε μέσω social media.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα ειρωνικό σχόλιο από διαδικτυακή της φίλη σχετικά με την επιλογή της να κάνει καισαρική τομή, ενώ μάλιστα χαρακτήρισε την παρουσιάστρια «αλογομούρα».

Τότε, η Ελεονώρα έσπευσε να της δώσει μια αποστομωτική απάντηση.

«Δεν θα σταθώ στο πόσο απαξιωτικά μίλησες για το γεγονός ότι έκανα καισαρική. Δεν γνωρίζεις ότι είχα πάρει όλες μου τις ημέρες και το παιδί δεν κατέβαινε για να ανακαλύψουμε ότι είχε παραπάνω από μία περιτυλίξεις ομφάλιου στον λαιμό, ούτε είσαι σε θέση να γνωρίζεις την κλινική μου εικόνα εξαιτίας προηγούμενου χειρουργείου στη μήτρα πριν χρόνια, αυτά τα προσπερνάω και τα αποδίδω στον ενδεχόμενο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης σου, στο νεαρό της ηλικίας σου αλλά και στην αγωγή σου. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως και δε μπορώ να μην το θίξω είναι ότι τολμάς εσύ με αυτό το πρόσωπο, όσο μπορώ να εκτιμήσω από τη φωτογραφία σου, να πεις εμένα αλογομούρα;» έγραψε μεταξύ άλλων.


 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->