Έβαλε την γυναίκα του κάτω και χτυπούσε ασταμάτητα. Το πιο ακραίο όμως, είναι ότι δίπλα της…

- Ιουλίου 21, 2018
Μια νέα μητέρα ξυλοκοπήθηκε αδίστακτα από τον σύντροφό της ενώ η τριών εβδομάδων κόρη τους ήταν ξαπλωμένη μερικά μέτρα μακριά. 

Η Ashley Gebbie, έχει σοβαρούς μώλωπες στο πρόσωπό της, όταν επανηλειμμένα γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπό από τον Alan Crozier στο σπίτι τους στο Wishaw, της Αγγλίας.

Ο Crozier, 33 ετών, σταμάτησε την επίθεση μόνο όταν η σύντροφός του σήκωσε στην αγκαλιά της την νεογέννητη κόρη τους. Εκείνος έφυγε από το σπίτι, απειλώντας να αυτοκτονήσει και συνελήφθη από την αστυνομία μερικές μέρες αργότερα.

Ο Crozier παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στην Gebbie, τη φίλη του για 13 μήνες και περιμένει να δικαστεί.

Οι φωτογραφίες της Gebbie με τους μώλωπες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από τα μέλη της οικογένειάς της ως απάντηση στους ισχυρισμούς ότι ο Crozier ήταν ‘καλός τύπος’ που καταδικάστηκε άδικα για επίθεση.

‘Τι είδους άντρας κάνει αυτό στη σύντροφό τους 3 εβδομάδες μετά τη γέννηση του παιδιού τους με καισαρική; Δυστυχώς υπάρχουν άτομα που δεν πιστεύουν τις αποδείξεις.’

Ο Crozier επιτέθηκε στη φίλη του, όταν εκείνη τον ρώτησε που βρισκόταν όταν γύρισε σπίτι, καθώς έλειπε 17 ώρες μετά τη δουλειά του.

Την έπιασε από τα μαλλιά και την πέταξε στο πάτωμα, πριν την χτυπήσει επανηλειμμένα στο κεφάλι. Εκείνη έτρεξε στο άλλο δωμάτιο, προσπαθώντας να διαφύγει, αλλά εκείνος την έπιασε από το λαιμό της. Στη συνέχεια, σήκωσε τη κόρη της και μόνο τότε σταμάτησε να την χτυπάει και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Ο Crozier διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή, αλλά δεν έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή για 2 χρόνια και ήταν ‘καλά’ στη σχέση του. 

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->