Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που κανείς δεν τρώει στη βασιλική οικογένεια

- Ιουλίου 08, 2018
Η βασιλική οικογένεια αναγκάζεται να ζει υπακούοντας σε κάποιους κανόνες που ξεκινούν από το ενδυματολογικό και επεκτείνονται μέχρι τη δημόσια συμπεριφορά. Αλλά τελικά φτάνουν μέχρι και το τραπέζι.   

Μεταξύ όσων πρέπει να αποφεύγονται, υπάρχει και κάτι που σχετίζεται με το μενού και αυτό αποκλείει από κάθε πιάτο ένα υλικό: το σκόρδο. 

Πρόσφατα, η Καμίλα και ο Κάρολος βρέθηκαν στην Αυστραλία και έκαναν μια εμφάνιση έκπληξη στο Master Chef. Eκεί η Καμίλα μίλησε για τους διατροφικούς κανόνες και είπε πως το σκόρδο είναι απαγορευτικό και πως κανείς δεν το τρώει. 

«Γιατί πρέπει συνεχώς να μιλάς με κόσμο και να μπορείς να συζητάς;» τη ρωτά ο κριτής. «Ναι» απαντά και ξεκαθαρίζει πως είναι εντελώς εκτός του μενού, αν και η Καμίλα λέει πως λυπάται γι' αυτό. 

Ο κανόνας του «όχι σκόρδο» φαίνεται πως έχει ξεκινήσει από το Μπάκιγχαμ και από την ίδια τη βασίλισσα η οποία το έχει αποκλείσει από την κουζίνα του Παλατιού. 

Όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο πρώην αρχιμάγειρος του παλατιού, Darren McGrady, όταν η βασίλισσα ήταν στο τραπέζι, δεν υπήρχε σκόρδο γιατί το θεωρούσε «αντικοινωνικό». Βέβαια ο σεφ πρόσθεσε πως η Ελισάβετ είχε στο στόχαστρο και όλα τα πιάτα με πολύ κρεμμύδι, τα οποία επίσης δεν ήθελε και απαγόρευε. 

Πάντως η Καμίλα στην εκπομπή μίλησε και για τις αδυναμίες του Καρόλου και είπε πως λατρεύει τα τυριά και ειδικά να δοκιμάζει τοπικά προϊόντα στα ταξίδια του. Αυτό που επίσης αγαπά ο Κάρολος είναι τα αυγά ενώ η ίδια δεν έκρυψε την αδυναμία της στο ελαιόλαδο.
Πηγή: www.lifo.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->