Όταν παντρεύονταν η κόpη της, έδωσε ένα γράμμα στον γαμπρό της. Όταν πέθανε, εκείνος αποκάλυψε τι έγραφε!

- Ιουλίου 03, 2018
Από true.gr Το άγχος μπορεί να γίνει ένας πολύ δύσκολο αντίπαλος. Και όταν περνάς μία δύσκολη περίοδο, είναι πάντα σημαντικό να έχεις ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να ηρεμήσουν την καταιγίδα σου.

Για την Nikki Pennington, αυτό το άτομο ήταν η μαμά της.

Τη μέρα που πέθανε η μητέρα της, εκτός από την θλίψη, φοβόταν πως είχε χάσει το μόνο άτομο που την καταλάβαινε και που μπορούσε να ανοίξει την καρδιά της όταν αγχωνόταν.

Δεν είχε ιδέα όμως πως η γλυκιά της μαμά είχε ένα μυστικό σχέδιο για να σιγουρέψει πως η κόpη της θα είχε την φροντίδα που χρειαζόταν ακόμα και αφού έφευγε.

Η Nikki μοιράστηκε την όμορφη ιστορία της με το διαδίκτυο για να ενθαρρύνει όσους έχουν πρόβλημα με το άγχος. Στην μάχη αυτή, ποτέ δεν είσαι μόνος!

«Το άγχος ήταν κομμάτι της ζωής μου από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Όταν έχεις άγχος, ξέρεις πως υπάρχει εκείνο το άτομο. Το άτομο που ξέρει πώς να σε ηρεμήσει ενώ παθαίνεις κρίση.

Για μένα, αυτό το άτομο ήταν η μητέρα μου. Ήξερε τι να πει, πώς να το πει και την σωστή στιγμή να το πει για να γυρίσω στην πραγματικότητα. Τα λόγια της ήταν πάντα πιο δυνατά από το άγχος μου.

Πάντα υπέθετα πως θα ήταν εκεί για μένα αλλά αυτό άλλαξε. Ήταν μερικές εβδομάδες αφού είχα παντρευτεί με τον άντρα μου και έπαθα κρίση. Είπα: ‘Πρέπει να πάρω τηλέφωνο την μητέρα μου.’

Εκείνος μου απάντησε: ‘Θες να μιλήσεις με εμένα αυτή τη φορά; Δώσε μου μια ευκαιρία και βλέπεις αν μπορώ να συγκριθώ.’

Του έδωσα την ευκαιρία που ήθελε και ένιωσα σαν να μιλάω στην μητέρα μου. Έτσι, άρχισα να την παίρνω πιο σπάνια τηλέφωνο αλλά ποτέ δεν με ρώτησε.

Τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου, πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και του είπα: ‘Ο άνθρωπός μου έφυγε. Με ήξερε και με αγαπούσε παρά τα ελαττώματά μου. Το μόνο άτομο που μπορούσε να με ηρεμήσει, έφυγε.’

Τότε, άρχισε να μου λέει μία ιστορία για την μητέρα μου. Μία ιστορία που δεν ήξερα γιατί δεν ήθελε να την μάθω.

Βλέπετε, τη μέρα του γάμου μου, η μητέρα μου έδωσε ένα σημείωμα στον άντρα μου. Το σημείωμα είχε τίτλο: ‘Πώς να γίνεις ο άνθρωπος της Nikki.’

Ήταν ένας οδηγός για το τι πρέπει να λέει και να κάνει όταν παθαίνω κρίσεις άγχους:

Βήμα 1: Απλά άκου.
Βήμα 2: Άκου λίγο περισσότερο.
Βήμα 3: Μην προσπαθήσεις να λύσεις το πρόβλημα.
Βήμα 4: Πες της πως την καταλαβαίνεις.
Βήμα 5: Συνέχισε να ακούς μέχρι να τα έχει ξεκαθαρίσει μόνη της. Πάντα, πάντα τα καταφέρνει.

Δεν το ξέρει ακόμα αλλά πάντα τα κατάφερνε μόνη της.

Η μητέρα μου σταμάτησε να είναι ο άνθρωπός μου γιατί ήθελε ο άντρας μου να προετοιμαστεί για όταν δεν θα είναι πια εδώ.

Μαμά, θα είσαι για πάντα ο άνθρωπός μου.»
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->