Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: Μου προσέφερε πολλά πράγματα στη ζωή μου

- Ιουλίου 02, 2018
Ο πατέρας του μοναχογιού της Τζέσυς Παπουτσή, Θάνος Καληώρας, μιλούσε με τα καλύτερα λόγια σε όλες του τις συνεντεύξεις για την αξέχαστη ηθοποιό!

Η είδηση του θανάτου της Τζέσυς Παπουτσή στα 62 της χρόνια προκάλεσε ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά της αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε παντρευτεί το 1980 τον Θάνο Καληώρα και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Γιώργο! Μετά από 11 χρόνια, τράβηξαν δρόμους χωριστούς, όμως σαν άνθρωποι δεν χώρισαν ποτέ αφού πάντα ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον.

«Ήμουν και είμαι δίπλα της , όπως είναι και εκείνη κοντά μου σε οτιδήποτε έχει συμβεί. Στεκόμαστε και οι δυο στο παιδί μας, στηρίζοντας το στην πορεία που έχει χαράξει. Από την πρώτη στιγμή που χωρίσαμε , είμαι κοντά στο παιδί μου συνέχεια», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ, ο Θάνος Καληώρας ενώ σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Πρωινό μίλαγε για την πρώην σύζυγό του με τα καλύτερα λόγια το 2016:

«Με την Τζέσυ Παπουτσή έχουμε καταπληκτικές σχέσεις. Είμαι δίπλα της και κοντά της, όπως είναι και αυτή δίπλα μου και κοντά μου. Γνωριστήκαμε στο Εθνικό. Εκεί παντρευτήκαμε, εκεί κάναμε το παιδί μας… Μετά από δέκα χρόνια χωρίσαμε… Είναι δύσκολο πράγμα, γιατί η Τζέσυ είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, δοτικός άνθρωπος, μου προσέφερε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, τα αγάπησα όπως αγάπησε κι αυτή τα δικά μου… Από εκεί και πέρα τελείωσε όλο αυτό το πράγμα, καλώς ή κακώς τελείωσε. Υπήρξε ένα πολύ μικρό διάστημα απομόνωσης του ενός από τον άλλον. Εγώ δεν έφυγα ποτέ από το παιδί μου. Αγόρασα ένα σπίτι που ήταν 200 μέτρα από το σπίτι της Τζέσυς και είχα το παιδί μου σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι. Τα μετέπειτα χρόνια έχουμε αυτή την καταπληκτική σχέση. Στη γιορτή μου μαζί βγήκαμε και φάγαμε, εγώ με την κοπέλα μου, η Τζέσυ με τον άντρα της και το παιδί. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να έχουμε μια σχέση έχθρας και μίσους. Είναι τόσο καλός άνθρωπος, αγαπάει τόσο πολύ την κοπέλα που είμαστε μαζί»!

Τα τελευταία 22 χρόνια, η Τζέσυ Παπουτσή είχε σύντροφο της ζωής της, τον Γιάννη Μανιό, με τον οποίο παντρεύτηκε στα Σκόπια το 2009.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->