Έβγαινε με τρία κoρίτσια ταυτόχρονα, και είχε το «τέλειο» σχέδιο εξαπάτησης

- Ιουλίου 06, 2018
Ένας νεαρός από την Κίνα είχε στο μυαλό του το «τέλειο» σχέδιο εξαπάτησης τριών κοριτσιών. Και για αρκετό καιρό το είχε βάλει σε εφαρμογή με επιτυχία. Έβγαινε και με τις τρεις ταυτόχρονα αλλά δεν είχε μείνει μόνο σε αυτό.

Όπως αναφέρει και η Daily Mail, ο νεαρός τους είχε αποσπάσει μεγάλα ποσά (περίπου 22.000 δολάρια από την καθεμιά) με τη δικαιολογία ότι πρέπει να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσει τη μητέρα του με μία εγχείρηση. Μία από τις κοπέλες μάλιστα του έδωσε, εκτός από την καρδιά της, και το αμάξι της.

Ωστόσο, κάποια στιγμή φαίνεται πώς «πονηρεύτηκε» από το γεγονός ότι δεν είχε δει ποτέ κάποιο προσωπικό του στοιχείο, άλλαζε διευθύνσεις, ενώ είχε παρατηρήσει ότι έστελνε sms συνεχώς στον ίδιο αριθμό. Μια μέρα αποφάσισε να καλέσει αυτόν τον αριθμό και στην ερώτηση «ποιος είναι και τι θέλει από τον Φου;» από την άλλη άκρη της γραμμής, άκουσε μία γυναικεία φωνή να της λέει: «Είναι ο άντρας μου».

Έτσι η απάτη άρχισε σιγά σιγά να ξετυλίγεται. Οι δύο πρώτες γυναίκες έμαθαν και για μία τρίτη που είχε εξαπατηθεί και τότε αποφάσισαν να βρεθούν και οι τρεις για να τον αντιμετωπίσουν από κοινού.

Ο Κινέζος Καζανόβας όταν τις αντιμετώπισε προσπάθησε να τη σκαπουλάρει, φεύγοντας από το σημείο. Δύο αυτόπτες όμως που βρέθηκαν μπροστά στο σκηνικό τον ακινητοποίησαν μέχρι να έρθει η αστυνομία.

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->