Βέβαιη ότι όλες οι αναρτήσεις του πρώην της στο Facebook αφορούν αυτήν

- Αυγούστου 08, 2018
Ιδιαίτερα ενοχλημένη με το πρώην αγόρι της, Λέανδρο, εμφανίζεται να είναι η Κατερίνα Κ., καθώς είναι απολύτως βέβαιη πως όλες οι αναρτήσεις του νεαρού στα κοινωνικά δίκτυα, αφορούν την ίδια και το άδοξο τέλος της σχέσης τους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία 3 χρόνια, ωστόσο λόγω των συχνών τσακωμών και της αναπόφευκτης ρουτίνας που επήλθε στο δεσμό τους, αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν στις αρχές του έτους. Έκτοτε, οι δυο πρώην εραστές διέγραψαν το μέχρι πρότινος έτερον ήμισυ τους από όλα τα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να προχωρήσουν πιο γρήγορα της ζωή τους. Το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε φυσικά την 22χρονη να παρακολουθεί τη διαδικτυακή δραστηριότητα του Λέανδρου μέσω των προφίλ των κολλητών της, με αποτέλεσμα πλέον να μην θέλει να τον δει μπροστά της.

«Έχει γίνει κουραστικός. Ό,τι και να γράφει αποτελεί σπόντα για εμένα. Λες και δεν έχω άλλες δουλειές απ' το να παρακολουθώ όσα γράφει στο Facebook», ξεσπάει η νεαρή μιλώντας στο «Κουλούρι» και συνεχίζει: «Τις προάλλες ανέβασε φωτογραφία από μια ταινία για την οποία είχαμε συζητήσει τουλάχιστον για ένα λεπτό κατά τη διάρκεια ενός καφέ στον πρώτο χρόνο της σχέσης μας. Οκ κύριε Λέανδρε, το πιάσαμε το υπονοούμενο, με θέλεις ακόμα. Χθες πάλι, πόσταρε ένα τραγούδι το οποίο ακουγόταν στο μπαρ που είχαμε πάει για ποτό με την παρέα του πριν ένα χρόνο. Αγοράκι μου ξεκόλλα, προχώρα τη ζωή σου».

Η Κατερίνα συνέχισε για τις επόμενες τρεις ώρες της τηλεφωνικής μας συνομιλίας να παραθέτει ανάλογα παραδείγματα της εμμονής του πρώην της αγοριού, όπως στίχους ποιήματος όπου το άθροισμα των λέξεων ήταν το ίδιο με την ηλικία της αν την πολλαπλασιάζαμε επί 17,5 και φωτογραφίες του ουρανού στις οποίες αν κοιτάζαμε προσεκτικά τότε θα βλέπαμε την μορφή της στο υπερηχογράφημα της μητέρας της από την εποχή που ήταν ακόμη έμβρυο, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως «το παιδί θέλει βοήθεια, του έχω κάνει ζημιά».

Τέλος, όταν της επισημάναμε πως στα τελευταία του ποστ στο instagram, o Λέανδρος ποζάρει μαζί με το νέο του αίσθημα, η Κατερίνα σημείωσε όλο νόημα: «Να δω τι άλλο θα κάνει για μου τραβήξει την προσοχή. Τον λυπάμαι πραγματικά».
tokoulouri.com
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->