Αδειάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την Αυλωνίτου για την υβριστική αναφορά της

- Αυγούστου 09, 2018
Την υβριστική αναφορά της Ελένης Αυλωνίτου για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδοκιμάζει το κυβερνών κόμμα, καθώς το πρωί η βουλευτής του είπε (ΑΝΤ1) ότι πρόεδρος της Ν.Δ. λέει «τεράστιες κοτσάνες» και «παπαριές».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινή προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη. Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση», έγραψε στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου, Ράνια Σβίγκου.

Είχε προηγηθεί σύντομη ανακοίνωση της δεξιάς παράταξης στην οποία υπογράμμιζε ότι «τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα».

Η Κουμουνδούρου απάντησε πως «η Ν.Δ. ανακαλύπτει αρκετά καθυστερημένα τη "χυδαιότητα" με την οποία είναι ταυτισμένη ως κόμμα.  Φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν αρκετά απασχολημένος με το να ζητάει εκλογές, που του διέφυγαν οι απειλές για κλωτσιές του κ. Οικονόμου».

«Περιμένουμε, λοιπόν, από τον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα δικά του στελέχη που ευτελίζουν και εκχυδαΐζουν την πολιτική αντιπαράθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του ότι σέβεται έμπρακτα το δημόσιο διάλογο και τους πολιτικούς του αντιπάλους» καταλήγει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->