Σύρος: Έβαλαν αυτή την αγγελία για δουλειά και έγιναν θέμα στο Time – «Αυτή είναι η ιδανική δουλειά»

- Αυγούστου 12, 2018
Μία αγγελία για εργασία στη Σύρο κέντρισε το ενδιαφέροπν σε παγκόσμιο επίπεδο. Μία αγγελία, μία εργασία, 55 γάτες, το μυστικό της επιτυχίας.

Όταν έβαλαν αυτή την αγγελία, σίγουρα δε θα μπορούσαν να φανταστούν το μέγεθος της προβολής που θα τύχαινε. Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση της αγγελίας για εργασία στην Σύρο, με αποκλειστική απασχόληση στη φύλαξη και φροντίδα 55 γατιών! Η αγγελία απασχόλησε μέχρι και τους Times που ανάρτησαν την είδηση ως άκρως ενδιαφέρουσα.

Λάτρεις των γατιών μπορούν πλέον να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους για τη θερινή περίοδο στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου, τη Σύρο, γράφει στην ιστοσελίδα του το περιοδικό Time.

Το δημοσίευμα του περιοδικού Time πρόκειται ουσιαστικά για προαναγγελία εργασίας την οποία περιγράφει ως την ιδανική δουλειά, σε έναν μαγευτικό τόπο όπως η Σύρος. «Σαν να μην έφτανε να έχετε για παρέα δεκάδες γάτες, εκτός από τον μισθό που θα σας καταβάλλετε κάθε μήνα, πληρωμένη θα είναι και η διαμονή σας σε κατοικία με ιδιωτικό κήπο», σημειώνει το Time.
Πρόκειται για εργασία έξι μηνών, ενώ στην αρχή απαιτείται μια εθελοντική περίοδος πιθανώς για λόγους εκπαίδευσης. Μία «μικρή θυσία αν αναλογιστείτε ότι θα πληρώνεστε για να παίζετε με γάτες, με θέα τον ωκεανό», γράφει το περιοδικό. Η περίοδος πληρωμής ξεκινάει από την 1η Νοεμβρίου 2018, ενώ το άτομο που αναζητείται θα πρέπει να είναι άνω των 45 ετών.

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση

© 2017 STROUMFAKI.GR. All Rights Reserved.
-->