Η κοπέλα του, του έστελνε «πονηρά» μηνύματα στο κινητό. Τότε σοκαρισμένος παρατηρεί ότι δεν είναι Μόνη!

- Αυγούστου 16, 2018
Διαφήμιση
Αν υπάρχουν κάποια πράγματα που όλοι μισούμε τότε σίγουρα στη λίστα είναι η απιστία και το ψέμα. Και όταν κάποιος την έχει πατήσει μια φορά, στη συνέχεια αποκτά ικανότητα να εντοπίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Σε φυσιολογικές συνθήκες, το να έχει κάποιος οξυδέρκεια και να αντιλαμβάνεται γρήγορα πράγματα στο άλλο του μισό, θα έχει και θετικές συνέπειες, όπως με τη μορφή πικάντικων φωτογραφιών από ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα πικάντικα μηνύματα από μια κοπέλα που πήγε για επαγγελματικό ταξίδι στην Ατλάντα, ήταν ένας τρόπος περισπασμού από το βασικό γεγονός, και κάποιος άλλος θα έβλεπε το πραγματικό show.

Πάντα παίζουν ρόλο οι μικρές λεπτομέρειες στο φόντο ή μπροστά που αποκαλύπτουν όσους απατούν τους συντρόφους τους.

Αυτή είναι η συζήτηση με μηνύματα και φωτογραφίες που αντάλλαξε το ζευγάρι. Μάλλον η κοπέλα έπρεπε να προσέχει τι φωτογραφίζει τελικά! Διαβάστε την απίστευτη συζήτηση:

-Έλα μωρό μου! Έφτασα επιτέλους στο ξενοδοχείο, είμαι έτοιμη να κάνω ντους! Σόρυ, η πτήση μου καθυστέρησε.

-Συνέχισε

-Περίμενε. Είσαι μόνη σου;

-Φυσικά, δεν ξέρω κανέναν στην Ατλάντα.

-Α εντάξει, ποιος είναι ο αριθμός του δωματίου σου ξανά μωρό μου;

-1422. Όχι πάλι τα ίδια, κάλεσε τον αριθμό του δωματίου μου, αν δε με πιστεύεις.
-Ρώτησα απλά να με συνδέσουν με σένα και είπαν ότι δεν υπάρχει καμία Τζάκι που να μένει στο ξενοδοχείο. Ρώτησα αν υπάρχει ο Τομ Τάδε και με σύνδεσαν με το δωμάτιο 1422. Δε μπορώ να πιστέψω ότι με θεωρείς τόσο ανόητο.

-Οργανώνεις ένα ταξίδι με το αφεντικό σου και υποκρίνεσαι ότι πας μόνη σου. Το ήξερα ότι κάτι τρέχει με σας τους δύο. Παρεπιπτόντως υπάρχει υπάρχει μια βαλίτσα στη δεύτερη φωτογραφία που έστειλες και ξέρω ότι δεν είναι δικιά σου, γι’ αυτό μη προσπαθείς καν να το αρνηθείς. Όλα τα πράγματά σου θα σε περιμένουν σε σακούλες σκουπιδιών όταν επιστρέψεις. Καλά να περάσεις π******ς τον Τομ. Και άντε γ******.
Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση