Πατέρας σκότωσε παιδόφιλο που προσπάθησε να ειβάλει στην τουαλέτα που βρισκόταν η κόρη του

- Αυγούστου 19, 2018
Ένας πατέρας από το Phoenix σκότωσε έναν άντρα επειδή προσπάθησε να μπει σε μία τουαλέτα η οποία ήταν κατειλημμένη από την έφηβη κόpη του.Ο Melvin Harris έχει φυλακιστεί με εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων για τη δολοφονία του Leon Armstrong.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Phoenix, στις 2 Αυγούστου ο Harris ήταν με την 16χρονη κόpη του και δύο φίλες της στο αυτοκίνητο όταν τα παιδιά του ζήτησαν να σταματήσει σε ένα κατάστημα για να αγοράσουν αναψυκτικά και να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

Melvin Harris

Ενώ περίμενε στο χώρο στάθμευσης, ο Armstrong πλησίασε τον Harris και του ζήτησε χρήματα.

Ο Harris έδωσε μετρητά στον άντρα και ο Armstrong μπήκε στο κατάστημα, σύμφωνα με το ABC15.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Harris ενημερώθηκε ότι ο Armstrong προσπάθησε να εισβάλει στη γυναικεία τουαλέτα που χρησιμοποιούσε η κόpη του, κουνώντας επίμονα την πόρτα.

Harris is now in jail

Ο Harris και η κόpη του δήλωσαν στους υπαλλήλους του καταστήματος τι συνέβη και σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο πατέρας κάλεσε έναν φύλακα που υπήρχε στην περιοχή για να «φροντίσει την κατάσταση αλλιώς θα το έκανε ο ίδιος», όπως είπε.

Leon Armstrong

Ο φύλακας διαβεβαίωσε τον Harris ότι θα χειριστεί το θέμα.
Καθώς ο Harris, η κόpη του και οι φίλες της έφευγαν, ο πατέρας είδε ξανά τον Armstrong, βγήκε από το αυτοκίνητό του και τον κυνήγησε.

Harris was at this QuikTrip convenience store with his 16-year-old daughter when he was informed that Armstrong had tried to barge in on the teen in the bathroom 

Οι μάρτυρες δήλωσαν ότι ο 40χρονος πυροβόλησε τον Armstrong στο πρόσωπο και το θύμα σωριάστηκε στο έδαφος.

Ο Harris επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και πήγε στο σπίτι, αφήνοντάς τον Armstrong σοβαρό τραυματισμένο στο έδαφος.

Harris' 16-year-old daughter is pictured above with her mother, Diana Jackson, earlier this year 

Ο Armstrong μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά πέθανε από τα τραύματά του πέντε ημέρες αργότερα.

Η αρραβωνιαστικιά του Harris, η Diana Jackson, υπερασπίστηκε τον σύντροφό της σε συνέντευξή της στο 3TV / CBS5, υποστηρίζοντας ότι απλά ήθελε να προστατεύσει την κόpη τους.

Jackson (right) told reporters she was sorry that Armstrong has died, but she was not mad at her future husband (left) 

“Δεν νιώθω ότι έκανε κάτι κακό. Τον αγαπώ. Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει για το παιδί μας. Δεν μπορείς να πεις σε κάποιον ότι κάνει λάθος που προστατεύει το παιδί του,” είπε η Jackson.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση