Άγριο κράξιμο του Αμβρόσιου στον Βερύκιο για την «Παναγία την Αρουραία»: "Ασεβέστατο ταλαίπωρο ανθρωπάκι.."

- Αυγούστου 23, 2018
Διαφήμιση
«Ασεβέστατος υβριστής του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου»

Μια μακροσκελής ανάρτηση με τον τίτλο «Αφορισμός του ασεβέστατου Δήμου Βερύκιου» αναρτήθηκε στο blog του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, με αφορμή την ανάρτηση του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου με την «Παναγία την Αρουραία».

Στην ανάρτησή του, ο μητροπολίτης αναφέρεται στον Δήμο Βερύκιο, κάνοντας λόγο για έναν «ασεβέστατο υβριστή του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου».

«Ζούμε στην Ελλάδα του Πρωθυπουργού Τσίπρα, στη Χώρα της αυξανόμενης ἀθεΐας! Καθημερινώς εμφανίζονται και νέα κρούσματα ασεβείας προς τον Φιλάνθρωπο Θεό! Κάποια ανθρωπάκια σηκώνουν το ανάστημά τους για να ευτελίσουν την αγία Ορθοδοξία μας!», αναφέρεται στο κείμενο και στο στόχαστρο του μητροπολίτη μπαίνουν, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας, οι ομοφυλόφιλοι, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

«Τελευταίο κρούσμα είχαμε μόλις προ δύο ημερών! Ἐνα ταλαίπωρο ανθρωπάκι, που ανήκει στο χώρο της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, τόλμησε να παρουσιάσει την εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου και του θείου Βρέφους, βάζοντας στο άγιο πρόσωπό Τους ένα ποντίκι, δίδοντας δε και τον τίτλο «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΑΡΟΥΡΑΙΑ»!!!!!», σημειώνει ο μητροπολίτης, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει:

«Εμείς, λοιπόν, από σήμερα αφορίζουμε τον Δημήτριο Βερύκιο και τον αποκόπτουμε από το Σώμα της Εκκλησίας ως ασεβέστατο υβριστή της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού!».

Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση