Μείναμε κάγκελο! Αυτό είναι το σώμα της Ήβης Αδάμου, μόλις δύο μήνες μετά τη γέννα!

- Αυγούστου 20, 2018
Διαφήμιση
Στις 14 Ιουνίου η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγιναν γονείς για πρώτη φορά, καλωσορίζοντας στον κόσμο την κopούλα τους. Δύο μήνες μετά και το ζευγάρι περνά το πιο όμορφο καλοκαίρι του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Φυσικά ανυπομονούμε για μια φωτογραφία της μικρούλας (σε ποιον να μοιάζει άραγε), όμως για την ώρα συμβιβαζόμαστε και με τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ήβη στο account της.

Η νεαρή τραγουδίστρια έγινε μανούλα πριν από δύο μήνες και βλέποντας το σώμα της -αν δεν μας είχε δείξει την κόpη της- θα πιστεύαμε εύκολα πως δεν υπήρξε έγκυος ποτέ. Η Ήβη φορούσε ένα άκρως καλοκαιρινό και αέρινο φόρεμα, το οποίο με τον τρόπο που καθόταν άφηνε ακάλυπτα τα υπέροχα, ψηλά και καλλίγραμμα πόδια της.

Και είναι τρομερό αν σκεφτείς πως πριν από μόλις δύο μήνες, κουβαλούσε στην κοιλίτσα της ένα γλυκύτατο κopιτσάκι. Φυσικά και θα προτιμούσαμε να την έχουμε δει ολόσωμη με κάποιο μαγιό ή έστω ένα τζιν σορτς, όμως κι έτσι καταλαβαίνουμε πως στην εγκυμοσύνη της δεν πήρε ούτε γραμμάριο και διατήρησε και το βάρος της και το σώμα της αμετάβλητο.

Μα ποιο είναι το μυστικό τους επιτέλους;

Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση