Πατέρας γράφει το βιογραφικό της κόpης του: «Δεν ακούει, είναι τεμπέλα και σερφάρει στο Faceboοk»

- Αυγούστου 22, 2018
Διαφήμιση
Με τα χειρότερα λόγια περιγράφει ένας πατέρας για την κόpη του, συντάσσοντας το βιογραφικό της – Το ανήρτησε η ίδια στο twitter βλέποντας την αστεία πλευρά

Κάνε μπαμπά να δεις καλό. Αυτό τουλάχιστον θα μπορούσε να ισχυριστεί η 16χρονη Λόρεν Μουρ από το Ρέντκαρ του Γιορκσάιρ της Αγγλίας.

Ο πατέρας της 16χρονης αποφάσισε να γράψει το βιογραφικό της, αποφασίζοντας μάλλον να βγάλει το... άχτι του για όσα περνά.

Στις δεξιότητές της έβαλε ότι «δεν ακούει» ότι «σερφάρει στο Facebok», ότι είναι «τεμπέλα» κι ότι δεν ξυπνάει το πρωί.

Παράλληλα, την στόλισε με χαρακτηρισμούς όπως «απρόθυμη», «αδιάφορη», «αγενή», κι ότι είναι «μια τυπική 16χρονη» που «δεν δίνει δεκάρα».

Μάλιστα, ο πατέρας της για συστάσεις έδωσε το όνομα ενός δικαστικού επιμελητή που λέγεται Μπεν Ντόβερ με την υποσημείωση «Μην επικοινωνήσετε μαζί του, επίσης δεν δίνει δεκάρα».

Η 16χρονη, μαθήτρια στο Rye Hills School είδε την αστεία πλευρά του βιογραφικού και ανήρτησε στο λογαριασμό της στο twitter το βιογραφικό με το σχόλιο «Θυμίστε μου να μην αφήνω τον πατέρα μου να κάνει το βιογραφικό μου».

Ωστόσο η κίνηση της προκάλεσε μικτές αντιδράσεις, καθώς ορισμένοι φίλοι της το βρήκαν διασκεδαστικότατο, ενώ κάποιοι άλλοι την επέπληξαν επειδή έβγαλε προσωπικές της πληροφορίες στο κοινωνικό δίκτυο.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι το βιογραφικό που συνέταξε ο πατέρας της δεν θα πέρναγε απαρατήρητο από κανέναν εργοδότη.
moore_cv1moore_cv2

Δείτε βίντεο
Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση