«Θα το έκανα με μωρά αν μπορούσα»: Παιδόφιλος κλαίει επειδή τον βάζουν φυλακή για παιδική π*ρνoγραφία

- Αυγούστου 20, 2018
Με πληροφορίες από diaforetiko.gr Ένας παιδόφιλος που αντάλλασσε προκλητικά μηνύματα με τον πρώην ρεπόρτερ της A Current Affair, Ben McCormack, φυλακίστηκε για δέκα μήνες αφού ένας δικαστής εξέφρασε την απέχθειά του για τις πράξεις του.

Πέρυσι, η Daily Mail Australia αποκάλυψε πως ο πρώην τραπεζικός και ξενοδοχειακός υπάλληλος Leon Mario Berger, 36 ετών, ήταν ένας από τους δύο άνδρες του Perth στους οποίους ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ μίλησε για τις σ**ουαλικές φαντασιώσεις του με παιδιά.


Ο δικαστής του περιφερειακού δικαστηρίου της Δυτικής Αυστραλίας, Patrick Brian O’Neal, καταδίκασε τον Berger την Πέμπτη αφού παραδέχθηκε την ενοχή του για κατοχή υλικού παιδικής π**νογραφίας.


Ο Berger έστειλε διεστραμμένα μηνύματα στον καθηγητή Mathew Paul Reale και επίσης, έλαβε αισχρές εικόνες από τον τελευταίο, ενώ βρέθηκε να έχει ένα βίντεο με παιδική π**νογραφία στα δικά του αρχεία.

“Αν μπορούσα, θα το έκανα με τα μωρά,” δήλωσε ο Berger στα διεστραμμένα μηνύματα που διαβάστηκαν στο δικαστήριο τον Φεβρουάριο.Μια από τις φωτογραφίες που κατείχε έδειχνε ένα 6χρονο αγόρι που είχε κακοποιηθεί από έναν ενήλικα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Berger εξέφρασε επίσης τις φαντασιώσεις του με έναν νεαρό συγγενή του.

Ο Berger γνώρισε για πρώτη φορά με τον Reale, ο οποίος είναι κατάδικος λόγω μιας μακράς λίστας αδικημάτων, χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο Pedophile Tribe. Το ζευγάρι συναντήθηκε αργότερα από κοντά και είχε σ**ουαλικές σχέσεις.


Ο δικαστής O’Neal δήλωσε ότι το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του Berger ήταν «ιδιαίτερα ενοχλητικό και διεστραμμένο».


Ο δικαστής δεν ανέστειλε την ποινή φυλάκισης, επισημαίνοντας ότι αρνήθηκε να “θεραπεύσει την παιδοφιλική διαταραχή του.”

Ο Berger έκλαιγε και αγκάλιασε τους αγαπημένους του πριν μπει στο δικαστήριο, σκουπίζοντας τα δάκρυά του και αναπνέοντας με δυσκολία πριν από την καταδίκη του. Ήταν ανέκφραστος όταν τελικά εκδόθηκε η ποινή.


Η τιμωρία του είναι πιο σοβαρή από αυτή που αντιμετωπίζει ο McCormack. Ο δημοσιογράφος κατηγορήθηκε μόνο για ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου παιδικής π**νογραφίας, αφού δεν βρέθηκαν φωτογραφίες ή βίντεο στα αρχεία του.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση