10 απίστευτα μέρη στα οποία βρέθηκαν κρυμμένοι μετανάστες

- Σεπτεμβρίου 04, 2018
Οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι η ανθρώπινη θέληση δεν έχει όρια.

Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η φαντασία... Όταν η αντοχή εξαντλείται τροφοδοτεί με δύναμη η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο... Και κάπως έτσι ξεκινά ένα περίεργο ταξίδι για χιλιάδες μετανάστες. Μοναδικός σκοπός μια καλύτερη ζωή σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

Τίποτα δεν θα τους εμποδίσει να το κάνουν πράξη, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν ώρες ολόκληρες κρυμμένοι στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου, στο πίσω μέρος των καθισμάτων που ξήλωσαν για να κρυφτούν ακόμη και στην μηχανή ενός αυτοκινήτου που αποτελεί κίνδυνο για την ζωή τους.

Με το βλέμμα καρφωμένο στο μέλλον θα επιβιβαστούν σε οποιοδήποτε όχημα βρεθεί στο δρόμο τους. Μόνο που δεν θα ταξιδέψουν ως επιβάτες αλλά ως λαθρεπιβάτες. Αυτό πρακτικά για εκείνους σημαίνει πως θα αξιοποιήσουν οποιοδήποτε χώρο του αυτοκινήτου μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως κρυψώνα. Κατά καιρούς οι άνδρες της αστυνομίας μένουν άφωνοι όταν αντικρίζουν εικόνες σαν αυτές.

Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες που ακολουθούν:

Τα πιο περίεργα μέρη που βρέθηκαν κρυμμένοι μετανάστεςkrimmenoi-metanastes 2kripsona-metanastes 5metanastes 7metanastes-krimmenoi-plintiriometanastis-krimmenos-valitsa
 

Start typing and press Enter to search