Μάνα έβαλε τον ανήλικο γιο της να βιάσει και να σκοτώσει την 9χρονη θετή κόpη της επειδή την ζήλευε

- Σεπτεμβρίου 06, 2018
Η αστυνομία της Ινδίας συνέλαβε μια γυναίκα για το βιασμό, τη δολοφονία και τον ακρωτηριασμό της 9χρονης θετής της κόpης.

Το αποσυντιθέμενο σώμα του παιδιού βρέθηκε την Τρίτη κρυμμένο πίσω από θάμνους περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι της στην περιοχή Baramulla, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο πατέρας της είχε αναφέρει την εξαφάνισή της 12 ημέρες νωρίτερα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η γυναίκα, ηλικίας 36 ετών, ζήλευε τη θετή της κόpη και τη δεύτερη σύζυγο του άντρα της και στις 24 Αυγούστου πήρε το κοpίτσι σε δασική περιοχή.

Εκεί φέρεται να έβαλε το 14χρονο γιό της και τους δύο φίλους του, ηλικίας 14 και 19 ετών, να προβούν βιασμό του παιδιού.

Η 36χρονη φέρεται να στραγγάλισε το κοpίτσι, ενώ ο γιος της το χτύπησε στο κεφάλι με ένα τσεκούρι.

Ο ένας φίλος του ακρωτηρίασε το σώμα του κοpιτσιού, ενώ ο άλλος φίλος έβγαλε τα μάτια του πριν πετάξει το πτώμα στους θάμνους.

Ένας 28χρονος άνδρας έχει επίσης συλληφθεί για συμμετοχή στην υπόθεση.

“Από την προκαταρκτική ιατροδικαστική ανάλυση του νεκρού σώματος τεκμηριώθηκαν όλα αυτά τα γεγονότα,” ανέφερε η αστυνομία την Τρίτη.

Ο αστυνομικός διευθυντής Imtiyaz Hussain δήλωσε στην AFP ότι οι νεαροί ομολόγησαν το έγκλημα και επιβεβαίωσαν ξεχωριστά τα γεγονότα κατά τη διάρκεια της ανάκρισής τους.

“Οι ανήλικοι θα σταλούν σε αναμορφωτήριο και οι ενήλικες θα τιμωρηθούν όταν ολοκληρωθεί το δικαστήριο,” δήλωσε ο Hussain.
Πηγή: diaforetiko.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση